Селският идиот на българското Интернет пространство

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Селският идиот на българското Интернет пространство

Мнениеот apostol » 28 Дек 2008, 18:26

ТОП ИДИОТ НА ГОДИНАТА
В края на всяка една година се правят равносметки, класации и оценки. Раздават се награди, призове, ордени и медали.

У нас отдавна се провежда конкурс „Сайт на годината”. Той, разбира се, е една доста меркантилна работа и няма особена стойност. Но не това е най- важното в случая...

Отдавна си мисля, че ни липсва обратното- класация на най- долната, най- глупавата, най- гадната изява в българското Интернет пространство. Затова предлагам да организираме (напълно БЕЗПЛАТНО обаче!) конкурса „Топ идиот на българското Интернет пространство”.

Тази инициатива ще постигне нещо много, много важно. У нас има вече движение, което иска да постави край на анонимността в Мрежата. Аз подкрепям изцяло тази инициатива. Мисля, че един конкурс от типа на „Топ идиот на годината” ще извади на светло онези нашенски отрепки, които поради простотия си мислят, че Интернет им дава възможност да безчинстват на воля и да останат анонимни и безнаказани в своята мерзост.

Като инициатор на това „мероприятие” искам да започна с едно конкретно предложение. И така, кой, кой е селският идиот на българското Интернет пространство ?

Сигурен съм, че хиляди сериозни потребители на Нета на това място в един глас ще изреват: ЦВЕТАН БАНЧЕВ!
Да, и аз мисля, че това е най- отвратителното гаменче в Интернет. Трябва ли да ви го представям? Е, добре, ама съвсем накратко, защото в крайна сметка този мършляк не заслужава кой знае какво внимание. Той щеше да е много смешен, ако не беше толкова жалък...

И така, Цецо Кукуто или Цецо Шкембето е невръстен шуменски дегенерат и лумпен, който няма никакво образование. За възпитание пък изобщо да не говорим. Банчев е всъщност един много необразован, невъзпитан и простоват простак.

С какво се занимава той всъщност. Цветан Банчев неспирно тормози и тероризира хиляди хора със спам, хакерски атаки и намеса в личния им живот.

На всичко отгоре Кукуто принадлежи към контингента- извратен е и години наред го преследват за педофилия. Досега не са го тикнали на топло, само защото доскоро беше малолетен.

Кукуто явно с право носи този прякор- не е необходимо да си психиатър, за да констатираш, че той е един класически клиничен случай. Очевадно е, че тази твар страда от маниакално- депресивен психоза, защото той наистина вярва, че е велик, че е „царят на Интернета”. Дали пък успоредно с това не се мисли и за Наполеон?...

И да не забравите! След като номинирате Цветан Банчев за топ идиот на годината, не забравяйте да го поздравите с високото отличие. Пуснете му един и- мейл на адрес:

tzvetanmail@gmail.com

Сигурен съм, че той много ще се зарадва. Милият Цецко, заслужи си титлата. Казано е: на този свят всеки получава точно това, което заслужава...

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Мнениеот Rado_82 » 29 Дек 2008, 01:35

Вие явно си имате отношения с Цветан Банчев. Ваша си работа. Аз дори не съм го чувал досега. А и с какво може да ме интересува някой си хакер... днешните младоци са наистина умни, и някои изразяват това по ей такива начини. Нека спами... нито е първия, нито ще е последния.
Rado_82
Активен кариерист
Активен кариерист
 
Мнения: 37
Регистриран на: 01 Дек 2007, 20:20


Назад към Релакс. Почини от работата!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron