Хелоу на всички. Изтрезняхте ли след празниците? Как е сега на работа?
Такааа...Искам да ви споделя за нещо малко извън кариерните ни проблеми.
Тези дни поразчистих малко гардероба си и напълних 3 чувала с непотребни дрехи. (добре де малко съм манячка на тема дрехи ). Тъкмо тръгнах да ги хвърлям и моя приятел ми каза: "Ти луда ли си? Знаеш ли колко хора нямат дрехи, а ти ще ги хвърляш в контейнера!!!" И аз се замислих дали да не ги даря. Всички дрехи са почти чисто нови. Обличани са по един, два пъти и след това са ми писвали. Имам и 14 блузки 3 панталона с етикет! Обадих се на дома за сираци в Бургас, но ми казаха, че не приемат употребявани дрехи, а само чисто нови. Опитах се да обясня на жената отсреща, че част от дрехите са обличани наистина, реално и фактически само веднъж, но онази дори не ме изслуша. Ок може би имат някакви разпоредби... незнам!
Отделно една позната ми каза, че преди години дарила дрехи в същия този дом. След месец отишла пак да види децата и ... като ги попитала защо не си носят новите дрехи те и отвърнали, че възпитателките са ги прибрали(дрехите). Аааа не, ще набия някой!!!
Въпросчетата ми към вас, кариеристи, е: Имате ли познати (жени, момичета), които се нуждаят от дрехи. Знаете ли някой дом, в които наистина децата се нуждаят от дрехи. Другото, което искам да ви попитам е дали мога лично да дам дрехите на децата, а не да минават през ръцете на възпитателките или на разни фондации. Хич нямам намерение да се оставя някоя нагла лелка да обере дрехите за себе си.
Търсих инфо в Интернет, но навсякъде пише кой какво дарение е направил, а никъде не се споменава кой от какво има нужда!
Ще се радвам на помоща Ви!
П.С. Дрехите са дънки, летни потници, блузки, пуловери, костюми, панталони, спортни панталони, разни по-официални "парцалки". Като размер ще станат на момичета над 14години и между 55 и 65 кг.