Страница 1 от 1

ОСВОБОДИ СЕ ОТ СВОЕТО МИНАЛО

МнениеПубликувано: 27 Яну 2009, 13:09
от ditadita
Животът е театър, а всички ние сме актьори. Всеки е главен герой в своята пиеса. Искам да ви помогна да разберете, че вие сте господари на съдбата си. Това, което сте днес, е резултат от вашето минало и че това, което ще станете утре, се определя от начина, по който живеете днес. Пътуването назад в миналото и напред в бъдещето винаги е пораждало любопитство.
Възможно е да се пътува назад във времето, свързвайки се с вибрацията на акаша, която съдържа записи за миналите животи, за настоящия живот и за потенциалните бъдещи животи. Акаша е санскритски термин, означаващ първична субстанция. Информацията, записана върху акаша, включва целия ни живот и нашата реакция спрямо него, миналите животи и настоящия и какво е неговото предназначение, както и запис на цялата еволюция на индивида. Всеки индивид има собствен запис. Той показва и нещата, които е следвало да бъдат направени, но не са.
http://www.banispa.com/index.php?option ... Itemid=100 :D :D :D :D :D

МнениеПубликувано: 03 Яну 2010, 18:28
от Lord_of_Strtegy
искам да добавя... "животът е сцена и ние сме актьори... и всеки чака своя ред да влезе и излезе, за да изиграе своята роля..." Шекспир.
съгласявам се с това, коет е написано в поста и мога да ви препоръчам този блог. В линка по долу има много публикации как наистина да направлявате "съдбата си"
[текста е изтрит от модератора, защото нарушава условията на форума]