Учителите ли са най-големите клюкари?

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Учителите ли са най-големите клюкари?

Мнениеот zubeid » 10 Май 2007, 01:05

След като прочетох тази статия http://www.karierist.com/news/2007/r_045.htm се замислих в кои професии вирее клюкарството? Според мен в тези, където се работи с хора и където се получава много "лична" информация за хората. Фактът, че получаваш достъп до информацията, която при нормални условия никога не би докопал, почва да те пълни с желанието да я споделиш. Например, сервитьорите научават за клиентите си много интересни неща, също и лекарите. Учителите знаят за нас чрез децата ни и т.н.
Какво мислите по въпроса?
Аз съм кариерист! И не ми е срам да го призная.
Аватар
zubeid
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот karierist » 12 Май 2007, 15:22

Клюкарите се срещат навсякъде и няма зависимост от професията /според мене/. Един човек или е клюкар или не е, а къде работи е въпрос на късмет на колегите му. :wink:
Аватар
karierist
Site Admin
Site Admin

Мнениеот zubeid » 12 Май 2007, 16:43

Имах една учителка ... :evil: Според колективното мнение на цялото ни училище, тя беше най-добрата възможност да разпространиш "интересна" информация в най-кратки срокове на най-голяма територия.
Аз съм кариерист! И не ми е срам да го призная.
Аватар
zubeid
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Luminosa » 02 Юни 2007, 17:33

Действието се развива преди 4 години и половина, в час по "Български език и литература". На г-жата й звъни мобилния, очевидно я търсеше преподавателката, с която се движеха всяко междучасие. Не знам какво й каза, но моята г-жа подскочи като ужилена и се залепи за прозореца, където започнаха да коментират някой си. :shock:

А по темата: По-големи клюкари от безделниците няма. :lol:
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Назад към Релакс. Почини от работата!