Турист написа:решили се да я купиш?
kariera_cj написа:Книгите променили живота ми и начина ми на мислене са четири (поне за сега) - Едноминутен мениджър, Едноминутният мениджър и маймунката, Как да постигате целите си и Кой ми взе сиренцето?!
_bioHAZArd_ написа:Определено мога да кажа, че книгите на Стивън Кинг са ми повлияли. Зад суровият ужас са представени обикновенни човешки трагедии, които винаги могат да бъдат избегнати, ако хората са отстъпчиви и добри един към друг.
Luminosa написа:От доста месеци се каня да го чета, именно суровия ужас ме възспира. Набелязала съм си "ТО". Дали ще успее моята ранима душица да ги изчете?
_bioHAZArd_ написа:Luminosa написа:От доста месеци се каня да го чета, именно суровия ужас ме възспира. Набелязала съм си "ТО". Дали ще успее моята ранима душица да ги изчете?
Ами не знам...то си е доста сериозен роман. Мога да ти препоръчам и "Неизживени спомени". Също доста сериозна творба. Но виж - ако си намериш трилогията Сблъсък - това мисля, че ще можеш да го прочетеш. Заради нея 3 дена нищо не правих освен да чета
Назад към Релакс. Почини от работата!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта