Книгата, която промени живота Ви...

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Мнениеот Турист » 23 Май 2007, 12:02

решили се да я купиш?
Не се тревожи от неуспеха. Тревожи се за шансовете , които ще пропускаш , ако поне не опитваш.
Турист
Активен кариерист
Активен кариерист

Мнениеот Ilijana » 23 Май 2007, 12:14

Турист написа:решили се да я купиш?

В интерес на истината, по-скоро обмислям сама да напиша една такава. :---: Тематиката е доста интересна.
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Турист » 24 Май 2007, 03:16

И необятна.успех от мен.
Не се тревожи от неуспеха. Тревожи се за шансовете , които ще пропускаш , ако поне не опитваш.
Турист
Активен кариерист
Активен кариерист

Мнениеот Luminosa » 02 Юни 2007, 17:26

"Отровните хора". Прочетох я няколко пъти. И сякаш тогава рабрах кой кой е. А може би този период е съвпаднал с израстване ми, когато съм разбрала, че не всичко, което лети се яде. :P
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Гост » 08 Окт 2008, 10:41

Това е книгата, която промени живота ми :)
http://www.klasikastil.com/internal.asp ... &katalog=1

Горещо я препоръчвам на всички кариеристи :wink:
Гост

Мнениеот Гост » 08 Окт 2008, 14:11

Книгата, която промени живота ми и която ми помогна да се съвзема след тежка депресия беше "Излекувай живота си" на Луиз Хей.

Разбира се има много други книги които обичам и харесвам, но тази беше книгата, която промени живота ми.

http://zashto-kak.hit.bg/jivot_po_patia.htm
Гост

Мнениеот berov » 08 Окт 2008, 16:00

МАФИЯ на Фред Кук
Аватар
berov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот kariera_cj » 21 Ное 2008, 16:07

Книгите променили живота ми и начина ми на мислене са четири (поне за сега) - Едноминутен мениджър, Едноминутният мениджър и маймунката, Как да постигате целите си и Кой ми взе сиренцето?! :D
Усмихни се на живота!!!
kariera_cj
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот _bioHAZArd_ » 22 Ное 2008, 16:06

Определено мога да кажа, че книгите на Стивън Кинг са ми повлияли. Зад суровият ужас са представени обикновенни човешки трагедии, които винаги могат да бъдат избегнати, ако хората са отстъпчиви и добри един към друг.
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Luminosa » 22 Ное 2008, 20:46

kariera_cj написа:Книгите променили живота ми и начина ми на мислене са четири (поне за сега) - Едноминутен мениджър, Едноминутният мениджър и маймунката, Как да постигате целите си и Кой ми взе сиренцето?! :D

За пореден път се убеждавам колко различни могат да бъдат хората. Както и в силата на подсъзнанието. Лятото прочетох "Едноминутен мениджър". И определено не ми подейства толкова силно...че чак да преобърне мисленето и животът ми.

_bioHAZArd_ написа:Определено мога да кажа, че книгите на Стивън Кинг са ми повлияли. Зад суровият ужас са представени обикновенни човешки трагедии, които винаги могат да бъдат избегнати, ако хората са отстъпчиви и добри един към друг.

От доста месеци се каня да го чета, именно суровия ужас ме възспира. Набелязала съм си "ТО". Дали ще успее моята ранима душица да ги изчете? :?
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Skarlet » 23 Ное 2008, 01:48

Абе чак да промени живота ми, мнее няма такава книга. Има книги, от които страшно съм се впечетлявала и после дълго са били в съзнанието ми...

Имах един период преди две години (зимата на 2005/2006), замествах два месеца в един хотел в Слънчев бряг. (Само си предствете зима и Сл.бряг). На ден имах работа точно за 20минути. През останалото време четях Агата Кристи. Прочетох абсолютно всички нейни книги. Равносметката = заплатата ми отиде за книгите. Нищо не спечелих :( , но пък си извлякох поука и после така и не замествах повече в този хотел :lol:
Аватар
Skarlet
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот _bioHAZArd_ » 23 Ное 2008, 14:31

Luminosa написа:От доста месеци се каня да го чета, именно суровия ужас ме възспира. Набелязала съм си "ТО". Дали ще успее моята ранима душица да ги изчете? :?

Ами не знам...то си е доста сериозен роман. Мога да ти препоръчам и "Неизживени спомени". Също доста сериозна творба. Но виж - ако си намериш трилогията Сблъсък - това мисля, че ще можеш да го прочетеш. Заради нея 3 дена нищо не правих освен да чета :D
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Luminosa » 25 Ное 2008, 23:15

_bioHAZArd_ написа:
Luminosa написа:От доста месеци се каня да го чета, именно суровия ужас ме възспира. Набелязала съм си "ТО". Дали ще успее моята ранима душица да ги изчете? :?

Ами не знам...то си е доста сериозен роман. Мога да ти препоръчам и "Неизживени спомени". Също доста сериозна творба. Но виж - ако си намериш трилогията Сблъсък - това мисля, че ще можеш да го прочетеш. Заради нея 3 дена нищо не правих освен да чета :D

Зариби ме от раз. Ще пиша отзиви, но първо да я намеря и прочета. 8)

Междувременно да препоръчам Исабел Алиенде. В момента чета "Моята измислена страна"...всъщност моментът вече е доста дълъг, защото имам много да чета и за изпити, но това са подробности.
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Lord_of_Strtegy » 03 Яну 2010, 18:39

Здравейте,
няма как да ви препоръчам отделна книга но бих споделил едно по различно виждане на нещата, което не може да се прочете само в една книга
[текста е изтрит от модератора, защото нарушава условията на форума]
Приложение на военните стратегии при вземане на пазарни решения.
Lord_of_Strtegy
Нов
Нов

Предишна

Назад към Релакс. Почини от работата!