Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!

Мнениеот Luminosa » 11 Май 2007, 22:55

Нали знаете как всеки има поне по един скелет в гардероба, някое бившо гадже, с което се чуди с какъв акъл се е захванал. Гаджета, заради които направо свещ трябва да палим, че сме се отървали от тях.
Какви са яашите номинации?
Всеки може да разкаже за срещите си с такъв екземпляр, ако има или знае за такива!
Нека всеки да сподели и да се посмеем заедно! :D
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Ilijana » 11 Май 2007, 23:12

Темата е върхът!!!
Веднага предлагам моята номинация:
Преди *** години се запознавам с едно гадже-приказка. Хубавец, пълен с интелект и обноски - радост за очите и ушите. Ето, мисля си аз, най-накрая и аз да си намеря нещо свястно! :D :D :D
Нещата се развиват и съм поканена на среща. В определен час /най-много с пет минути закъснение/ аз, наконтена и щастлива, пристигам. Моят "любим" вече е на пост с голям букет рози. :ioi: :ioi: :ioi: :ioi:
Аз го доближавам /по-скоро долитам/ и ..... той ми казва: "Извинявай, трябва да минем през една позната на майка ми да й оставим цветята, а после можем малко да се поразходим, че утре рано ставам".

Без коментар. :shock:
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Luminosa » 11 Май 2007, 23:34

Последна промяна Luminosa на 15 Юли 2007, 23:14, променена общо 1 път
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Ilijana » 11 Май 2007, 23:52

Добра душа. :)

Аз веднъж на такъв въпрос отговорих КЪДЕ ТОЧНО ми се ходи и се оказа, че човекът има алергия на косми, а цялото заведение беше пълно с животински кожи... :shock: :shock: :shock:
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот mi_9 » 12 Май 2007, 02:06

Имах една хубавица :love: , която на срещите ни идваше с приятелките си. Но, за това не съм разбрал веднага, защото те /приятелките/ са се крили по храстите за да ми правят "психологически портрет". :!: :?: :roll:

:mrgreen: Кълна ви се, че е чиста истина!
Който не работи - няма да яде. (от автора)
Аватар
mi_9
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Luminosa » 12 Май 2007, 12:18

mi_9 написа:Имах една хубавица :love: , която на срещите ни идваше с приятелките си. Но, за това не съм разбрал веднага, защото те /приятелките/ са се крили по храстите за да ми правят "психологически портрет". :!: :?: :roll:

:mrgreen: Кълна ви се, че е чиста истина!

Неудобно ми е да го призная. Но 1:1 се припознавам в "приятелка, която се е крила по храстите". :oops: :shock:
Дали не се познаваме!? :lol:
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Кака Мара » 12 Май 2007, 15:11

Имах едно гадже, което се изкатери по улука на трутия етаж за да види какво правим с приятелите ми /те са и от давта пола/.
След като не е успял да види нищо притеснително :o-o-o: , мислил е два дни и най-накрая е решил, че все пак е имало нещо, но просто той не се е изкатерил в подходящия момент. :shock: :shock:
Споменът за пиленето на мозъка ми след тази случка още ме хвърля в луд ужас. :evil:
Никога не е късно да направите кариера!
www.karierist.com
Аватар
Кака Мара
Модератор
Модератор

Мнениеот mi_9 » 13 Май 2007, 01:45

Неудобно ми е да го призная. Но 1:1 се припознавам в "приятелка, която се е крила по храстите". :oops: :shock:
[/quote]

Вероятността е малка, но чак сега почвам да разбирам, че това било практика сред момичета :?: :idea: :shock:
Аватар
mi_9
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Luminosa » 13 Май 2007, 02:02

mi_9 написа:Неудобно ми е да го призная. Но 1:1 се припознавам в "приятелка, която се е крила по храстите". :oops: :shock:

Вероятността е малка, но чак сега почвам да разбирам, че това било практика сред момичета :?: :idea: :shock:[/quote]

Не можеш да си представиш колко сме се забавлявали, а сега като се сетя какви сме ги вършели, направо думи нямам. :o
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Ilijana » 30 Май 2007, 09:19

Спомних си за още един "сладур". Веднъж той ме преследваше из улиците толкова упорито, че минах на червено през един булевард и ... един полицай ме заведе в полицията за "опасно пресичане на улицата". :cry: Сега ми е много смешно да си спомням, но тогава прекарах в полицията към 3 часа :cry: /и през цялото това време "сладурът" ме чакаше отвън с една китка/. Аз казах на полицаите, че бях принудена да бягам от един маниак, който между другото ме чака пак да ме подгони. Голям смях падна... :shock:
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Luminosa » 30 Май 2007, 23:28

Ilijana написа:Спомних си за още един "сладур". Веднъж той ме преследваше из улиците толкова упорито, че минах на червено през един булевард и ... един полицай ме заведе в полицията за "опасно пресичане на улицата". :cry: Сега ми е много смешно да си спомням, но тогава прекарах в полицията към 3 часа :cry: /и през цялото това време "сладурът" ме чакаше отвън с една китка/. Аз казах на полицаите, че бях принудена да бягам от един маниак, който между другото ме чака пак да ме подгони. Голям смях падна... :shock:

Като разказа тази случка, се сетих за една друга...
Един, скоро след като взел книжка се качил на возилото. Било късно вечер и съответно светофарите мигали с жълта светлина. Младежът прекарал смирено не знам си колко минути на светофара, в очакване да светне зелено... :lol:
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Ilijana » 30 Май 2007, 23:34

Luminosa написа:
Ilijana написа:Спомних си за още един "сладур". Веднъж той ме преследваше из улиците толкова упорито, че минах на червено през един булевард и ... един полицай ме заведе в полицията за "опасно пресичане на улицата". :cry: Сега ми е много смешно да си спомням, но тогава прекарах в полицията към 3 часа :cry: /и през цялото това време "сладурът" ме чакаше отвън с една китка/. Аз казах на полицаите, че бях принудена да бягам от един маниак, който между другото ме чака пак да ме подгони. Голям смях падна... :shock:

Като разказа тази случка, се сетих за една друга...
Един, скоро след като взел книжка се качил на возилото. Било късно вечер и съответно светофарите мигали с жълта светлина. Младежът прекарал смирено не знам си колко минути на светофара, в очакване да светне зелено... :lol:

Между другото, май трябва и аз да си избера някакъв цвят като тебе и mi_9. Много готино изглежда. :wink:

Това е нищо! Аз веднъж карах бая разстояние от едно кръстовище до друго, докато разбера, че съм в насрещното... :circ:
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Luminosa » 30 Май 2007, 23:44

Добре, че си се усетила, че ТИ си в насрещното, а не 100-те човека срещу теб. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот mi_9 » 30 Май 2007, 23:56

Здравейте! Аз си мислих, защо ли момичета не спят толкова късно? :wink: Изненада - те говорят за колите и други "мъжки" неща... :shock:
Аватар
mi_9
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот kariera_cj » 21 Ное 2008, 16:49

Сега съм аз наред да разкажа нещо. :D
Запознавам се аз с един симпатяга, излизахме няколко пъти на кафенце и решихме да излезем някоя вечер да вечеряме заедно. Обажда ми се той през деня и най-учтиво ме пита дали искам да излезем вечерта. Аз естествено това и чакам. Разбрахме се да се видим направо в ресторанта. Отивам аз в ресторанта гримирана, напудрена, издокарана и какво да гледам. :shock: Нашия седнал, поръчал си и си хапва сладко, сладко. :twisted: Моята реакция естествено беше:
- Ооо, аз си мислех, че ще вечеряме заедно!
А той най-нагло ми отговаря.
- Ами да, ама аз малко подраних и бях много гладен, та реших да похапна докато те чакам. Ама ти не се притеснявай! Аз ще си поръчам още така, че пак ще си вечеряме заедно.
На мен тогава много ми кипна. Казах му:
- Това за мен е неуважение! Приятна вечер!
Врътнах се и си тръгнах. Бях толкова ядосана, че звъннах на една приятелка да излезем да пийнем нещо. И пак си прекарах доста добре. :D

Ами така де. Най-малкото, ако е бил чак толкова гладен можеше да си вземе някоя вафла от някой магазин и без това е подранил. Ама да седне в ресторанта и да започне без мен, аааа моите извинения.
Усмихни се на живота!!!
kariera_cj
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Следваща

Назад към Релакс. Почини от работата!