Какви са яашите номинации?
Всеки може да разкаже за срещите си с такъв екземпляр, ако има или знае за такива!
Нека всеки да сподели и да се посмеем заедно!

mi_9 написа:Имах една хубавица, която на срещите ни идваше с приятелките си. Но, за това не съм разбрал веднага, защото те /приятелките/ са се крили по храстите за да ми правят "психологически портрет".
![]()
![]()
![]()
Кълна ви се, че е чиста истина!
mi_9 написа:Неудобно ми е да го призная. Но 1:1 се припознавам в "приятелка, която се е крила по храстите".![]()
![]()
Дали не се познаваме!?![]()
Ilijana написа:Спомних си за още един "сладур". Веднъж той ме преследваше из улиците толкова упорито, че минах на червено през един булевард и ... един полицай ме заведе в полицията за "опасно пресичане на улицата".Сега ми е много смешно да си спомням, но тогава прекарах в полицията към 3 часа
/и през цялото това време "сладурът" ме чакаше отвън с една китка/. Аз казах на полицаите, че бях принудена да бягам от един маниак, който между другото ме чака пак да ме подгони. Голям смях падна...
Luminosa написа:Ilijana написа:Спомних си за още един "сладур". Веднъж той ме преследваше из улиците толкова упорито, че минах на червено през един булевард и ... един полицай ме заведе в полицията за "опасно пресичане на улицата".Сега ми е много смешно да си спомням, но тогава прекарах в полицията към 3 часа
/и през цялото това време "сладурът" ме чакаше отвън с една китка/. Аз казах на полицаите, че бях принудена да бягам от един маниак, който между другото ме чака пак да ме подгони. Голям смях падна...
Като разказа тази случка, се сетих за една друга...
Един, скоро след като взел книжка се качил на возилото. Било късно вечер и съответно светофарите мигали с жълта светлина. Младежът прекарал смирено не знам си колко минути на светофара, в очакване да светне зелено...![]()
Назад към Релакс. Почини от работата!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта