Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Мнениеот _bioHAZArd_ » 22 Ное 2008, 15:58

Връзка с жена, която имаше дете - начало се превърна в бърз край :) Тя горката си въртеше по няколко човека на пръста, единственото което я интересуваше беше секса, а покрай него една камара сапунки и сплетни, за да се изкарват пари от когото може. Но останах, като ударен с тухла, след като 2 години след всичко ми писа, че ме обичала :shock: Явно имаше нужда пак от пари, ама я пратих на едно тъмно място :twisted:
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Luminosa » 22 Ное 2008, 21:05

_bioHAZArd_ написа:Явно имаше нужда пак от пари, ама я пратих на едно тъмно място :twisted:

Образно казано, нали!? :shock:
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот _bioHAZArd_ » 23 Ное 2008, 14:33

Разбира се :D
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: Номинации за най-голям муньо сред бившите гаджета!

Мнениеот b1uee » 12 Окт 2012, 22:55

На скоро се запознах с едно момиче в интернет така познатия на всички фейсбук и от там лаф тва онова пичката на снимките не изглеждаше кой зане какво след 2 дена се срещнахме тя с една къса поличка една маничка таква много секси и в кафенцето лаф мохабет,като се заслушах какви работи ми говори вътрешно се смях жестоко карала мотор с 300 км виждала мечка в гората абе всякакви тъпизми излезнах ме 2 път едва неме изнасили на една пейка..... и в крайна сметка я влече само секса разбрах че се занимава с още 3ма 4ма е тва вече незнам ...
b1uee
Нов
Нов

Мнениеот min4o_praznikov » 12 Окт 2012, 22:56

b1uee написа:
На скоро се запознах с едно момиче в интернет така познатия на всички фейсбук и от там лаф тва онова пичката на снимките не изглеждаше кой зане какво след 2 дена се срещнахме тя с една къса поличка една маничка таква много секси и в кафенцето лаф мохабет,като се заслушах какви работи ми говори вътрешно се смях жестоко карала мотор с 300 км виждала мечка в гората абе всякакви тъпизми излезнах ме 2 път едва неме изнасили на една пейка..... и в крайна сметка я влече само секса разбрах че се занимава с още 3ма 4ма е тва вече незнам ...

ха ха ами давай я насам.Ние такива филмаджийки търсим да ги продуцираме Smile))))
min4o_praznikov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот RaIDeR » 12 Окт 2012, 22:56

хаха kariera_cj е ти пък да не се мислиш за някоя принцеса ? Голям грешник го изкара човечеца . Е то е било за негово добро,такава "изтънчена""лигава" жена не му трябва на човек Smile

п.с. и аз скам кординати за филмаджийки ? че и на мен са ми любими Smile
RaIDeR
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Предишна

Назад към Релакс. Почини от работата!