Краят като начало

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Краят като начало

Мнениеот apostol » 13 Апр 2009, 05:16

ИДЕ ЛИ КРАЯТ НА АВТОМОБИЛНАТА ИНДУСТРИЯ?Новата индийска кола „Тата Нано” бе определена като колата на бъдещето. Тя е с четири врати, а разходът на гориво не надвишава 3,5 литра на 100 километра! Тези показатели сами по себе си са една истинска сензация. За цената да не говорим- на европейският пазар това азиатско чудо на техниката ще струва САМО 3000 ?!!

Повече от ясно е, че тази „количка” представлява едно истинско предизвикателство за американската, европейската и японската автомобилни индустрии, които и бездруго се задъхват от безброй проблеми и май се намират вече във фазата на агонията и фалита.

Тъй като на този свят всеки получава точно това, което заслужава, и „Форд”, и „Крайслер”, и „Опел” и пр. си получиха заслуженото. Наказани бяха за безграничната си алчност, която е всъщност в основата на сегашната финансова криза. Как може да се искат десетки хиляди евро за някакви допотопни таратайки?! Нека сега всичките тези автомобилни компании да вървят на боклука! Там, където отдавна им е мястото.

Малката индийска лека кола като че ли е предшественик на една нова епоха. Епоха с по- малко меркантилност, печалбарство и алчност. Всичко говори за това, че сегашното статукво ще бъде разрушено и след кризата ще възтържествува един нов световен ред. То беше и крайно време...

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Назад към Релакс. Почини от работата!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гостаcron