Къде ще ходите на почивка?

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Къде ще ходите на почивка?

Мнениеот Ilijana » 15 Май 2007, 21:26

Аз лично бих искала да отида на Бохамските острови :wink: , но най-вероятно ще остана в България :roll: - ще пробвам някой морски курорт или планина...
Вече много ми се ходи на почивка!
:uu: :uu: :uu: :uu: :uu:
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот mi_9 » 15 Май 2007, 22:05

Аз да се надявам, че ще ходя на две места - на море и извън страната /на гости/. Но, още не знам кога точно и колко ще ми струва удоволствието... :pari:
Който не работи - няма да яде. (от автора)
Аватар
mi_9
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Турист » 16 Май 2007, 10:30

Аз лично бих искала да отида на Бохамските острови
То там не е хубаво много е едно такова топличко водата е много прозрачно синя.Природата не ти спира дъха въобще.Вечер на плажа не става ама никъкав купон.абе не знам какво ги хвалят тези бахами на мен не ми хареса то какво да си харесаш да не би онези коктейли на плажа който пиехме.Ау спомени.Аиначе съм за планината за балкана има много красиви места.ако сте и добра компания Направо вече ви завидях.
Не се тревожи от неуспеха. Тревожи се за шансовете , които ще пропускаш , ако поне не опитваш.
Турист
Активен кариерист
Активен кариерист

Re: Къде ще ходите на почивка?

Мнениеот Кака Мара » 16 Май 2007, 22:18

Ilijana написа:Аз лично бих искала да отида на Бохамските острови :wink:

Веднага се сещам за един виц:

- Пак ми се ходи в Париж...
- Оу... Вече си ходил в Париж ?!!
- Не, не съм - вече съм искал. :D
Никога не е късно да направите кариера!
www.karierist.com
Аватар
Кака Мара
Модератор
Модератор

Мнениеот Luminosa » 20 Май 2007, 22:36

Вероятно ще стигна най-далеч до някой от турските курорти.
Няма да изреждам къде ми се ходи, че няма да ми стигне нощта.

Обичам да пътувам! :P
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Ilijana » 28 Май 2007, 09:17

Още съвсем малко и ще излизам в от-пус-каааааааа!!! :uu: :uu:
Дано само времето да е хубаво. Тази година ще се опитам "да огрея навсякъде" и да почивам по най-различни начини и в най-различни места /каквото и да значи това/.
Най-добрата почивка, според мен е да съчетаваш физическото натоварване с такова интелектуално. Съответно и почивката трябва да бъде разнообразна: от натискането на диваните и подмятането из кафенета до някакви интересни пътувания, разходки, интелектуални занимания и т.н.
Една година съм ходила с палатка. Останах със супер впечатления за цялата си отпуска. Всичко беше толкова интересно, че спомням за тази отпуска всяко лято! Но, не вярвам пак да се навия да мъкна на гърба си доста килограми багаж, да спя в антисанитарни условия, а краката ми след няколко дни вървяне пеш да приличат на зле припечените кюфтета...
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот zubeid » 11 Юни 2007, 08:44

Не мога да взема отпуска. :( Ако се наложи да почивам през септември, направо ще умра от яд. :evil: Така ви завиждам! Аз най-много ще ходя на градския басейн и ще пия сок с ледчета /зравей, Luminosa! :D / на терасата в апартамента си. :cry:
Аз съм кариерист! И не ми е срам да го призная.
Аватар
zubeid
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Luminosa » 11 Юни 2007, 17:22

Зу, ледчетата да патент на Илиянка. Аз онази вечер ги пробвах; попрекалих с концентрата иначе станаха що годе добре.
Направих и обикновени ледчета, но с плодчета в тях (череша и ягода). Интересно се получи. Има доста да експериментирам, докато попадна на точната комбинация! :)

А относно отпуската - добре дошъл в клуба! :twisted:
Едвам, едвам ще измоля почивка за след 20.08, ако преди това не съм се метнала от някъде си! :lol:
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Ilijana » 12 Юни 2007, 14:25

Luminosa написа:Направих и обикновени ледчета, но с плодчета в тях (череша и ягода). Интересно се получи. Има доста да експериментирам, докато попадна на точната комбинация! :)

Това е супер! Трябва и аз да опитам. :ok: Само си мисля, когато леда се стопява и плодчетата изплуват, как ги хващат хората за да ги изядат? С пръсти? :---:
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Ilijana » 19 Юни 2007, 13:49

Аз да се похваля, че ще ходя на почивка извън страната. :la:
Удоволствието ще ми струва майка си и баща си :pari: , но ... меракът е голяма работа. /Нали след това ще работя цяла година за да наваксам разходите :D /.
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Luminosa » 23 Юни 2007, 19:49

Ilijana написа:Аз да се похваля, че ще ходя на почивка извън страната. :la:
Удоволствието ще ми струва майка си и баща си :pari: , но ... меракът е голяма работа. /Нали след това ще работя цяла година за да наваксам разходите :D /.

Илиянка, честито! Макар и с малко закъснение! От сега ти пожелавам една незабравима почивка! :0-0-0-0-0:
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот kariera_cj » 10 Дек 2008, 18:42

И аз се глася за почивка, направила съм резервация, дано не ми мине котка път. Ще си бъда в родната България, но на място, където не съм ходила доста отдавна - Трявна! :ura:
Усмихни се на живота!!!
kariera_cj
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот jivko_bs79 » 25 Фев 2009, 14:39

Трявна, не бях ходил там от ученическите си години но миналият уикенд отдкочихме до там, не бях очарован, бях направо запленен от града.Спокойно и тихо е , приятно впечатление ми направи общината, беше обсипана с цветя. Отседнахме в хотел Хилез, чудихме се в кой [текста е изтрит от модератора, защото не отговаря на условията на форума] семеен хотел в Трявна да останем, но от една друга тема ми препоръчаха този.
jivko_bs79
Нов
Нов

Мнениеот onlyone » 22 Мар 2017, 17:52

Здравейте, приятели! Планирахте ли вече вашата почивка? Аз още се чудя къде да прекарам лятото.
onlyone
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот sofi19 » 24 Мар 2017, 11:22

Тази година планирах почивката си от по-рано. Други години ходя все на едно и също място в една квартира, но тази година реших да променя това и малко да се разнообразя. Намерих една страхотна оферта в https://pochivka.bg/hoteli-nesebar-t43 за лятна почивка в Несебър. Надявам се, че ще бъде много хубава почивка, в Несебър е страхотно.
sofi19
Баш кариериста
Баш кариериста

Следваща

Назад към Релакс. Почини от работата!