Мъжете в черно са между нас!

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Мъжете в черно са между нас!

Мнениеот apostol » 26 Дек 2007, 18:01

МЪЖЕТЕ В ЧЕРНО СА МЕЖДУ НАС


Не, те не са само печеливш продукт на Холивуд; те не са плод на развинтено въображение. За добро или за зло, мъжете в черно действително съществуват! Или поне така твърдят стотици свидетели и потърпевши.

Парапсихолозите все още не са се произнесли категорично по въпроса, но проучванията и сериозните наблюдения продължават.

Терминът „мъже в черно” възниква през шестдесетте години на миналия век, когато американският уфолог и парапсихолог Албърт К. Бендър прави изявления в печата, че години наред е бил преследван и тероризиран от някакви мъже, облечени целите в черно. Те удивително напомняли протестантски пастори, но по всичко личало, че нямат нищо общо с религията.

Писателят Джон Кил пък твърди, че бил тормозен и преследван от хора, които му се обаждали по телефона и го преследвали с черни коли. И те били облечени от главата до петите в черни дрехи…

Най- неочаквано от подобни досадници започнали да се оплакват стотици хора. Мъжете в черно се представяли като секретни държавни служители и взимали на мушка онези, които твърдели, че са имали близки срещи с НЛО. Тайнствените посетители предупреждавали бъбривците да не коментират срещите си с извънземни.

От Вашингтон упорито отричали да имат такива служители. Тогава възникнало подозрението, че мъжете в черно са всъщност… извънземни, които искат да потулят последствията от случайни срещи с техните летателни апарати.

Изследователката Хилъри Евънс била много скептично настроена към темата НЛО. Но след като хиляди хора по целия свят се оплаквали от такива навлеци, тя също така повярвала, че целият този шум не е плод на халюцинации или измами. Още повече, че мъжете в черно разпитвали и заплашвали жертвите си пред свидетели, в чието психическо здраве не можело да има и съмнение.

Остават все пак някои нелицеприятни съмнения. След като Хилъри Евънс провела разследване във връзка с НЛО и публикувала книга за това, някакъв мъж я потърсил по телефона и се представил за мастит учен, който сътрудничел на Пентагона. Той я уведомил, че проверява нейните теории и ще се обади по- късно.

Верен на обещанието си, той действително се обадил повторно след няколко дни. Голямо било учудването на Евънс, когато маститият учен започвал да сипе заплахи. Той я предупредил да не се задълбочава в тази тематика. Разговорът завършил направо зловещо. От телефонната слушалка прозвучала най- страшната заплаха: „За тези ваши увлечения можете да свършите на дъното на океана!”

Общото при всички посещения на мъже в черно е едно: тези странни изнудвачи винаги се отличавали с някакви абсурдни, причудливи черти. Фразеологията, речта им също така била повече от странна. Според описанията на много очевидци, мъжете в черно се държали като зомбирани или пък правели впечатление на пияни или дрогирани. Около тях винаги кръжал ореолът на свръхестественото и загадъчното. Така например нито един от тези мъже не е оставил следи след себе си дори и върху прясно навалял сняг!...

В крайна сметка съмненията остават. Дали тези странници не са все пак правителствени агенти, които заплашват очевидци с цел да потулят всякакви съобщения, свързани с появата на НЛО?... Ред документи доказват, че както ФБР, така и ЦРУ имат подчертан интерес към изследванията на НЛО. Дали пък не са наистина извънземни?...

Каквито и разкрития да бъдат направени в бъдеще, едно е ясно: от явлението „мъже в черно” засега огромна полза успяха да извлекат само находчиви американски кинаджии, които с едноименните филми натрупаха милиони…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Мнениеот Ilijana » 26 Дек 2007, 22:23

Да.... Не сме самотни във Вселената - това е факт. Аз понякога като се огледам - леле-мале, че то всеки втори не е от нашата планета... :twisted: :twisted: :twisted:
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 627
Регистриран на: 07 Яну 2007, 02:28
Местоположение: Мрежата

Мнениеот Гост » 26 Дек 2007, 23:50

Познавам човек, който се е срещал с извънземни същества. Преди доста години. След това е леко превъртял и дори е стоял в лудница една седмица. Сега е напълно нормален човек, само където леко се стряска, когато му говорят за извънземни. Никой не знае за това му приключение, аз разбрах случайно и му вярвам напълно. :shock:
Така, че ... те са някъде там 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Гост
 

Мнениеот Luminosa » 26 Яну 2008, 21:34

Вече има и снимки...живи същества на Марс. :mrgreen: :o-o:
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор
 
Мнения: 274
Регистриран на: 11 Май 2007, 21:43
Местоположение: София


Назад към Релакс. Почини от работата!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гостаcron