Защо фирмата ми не е "Коректна" или как ми се досвидяха 77,5

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Защо фирмата ми не е "Коректна" или как ми се досвидяха 77,5

Мнениеот ztech » 20 Авг 2015, 22:08

Здравейте,

Честно да си призная отначало се изнервях, а после започнах да се шегувам с разните досадници дето звънят на служебния телефон /бутафорни услуги, предложения за инвестиции, продажба на неща със съмнителна полза за нас като организация/
Та вчера ми звънна служителка на загадъчния "Изследователски център на клиентските мнения" ЕООД - ИЦНКМ ЕООД (wtf ?!) да ме уведоми, че фирмата ни е проучена в интернет. Уведоми ме че след проучването за нас се е установило че за нас няма негативни мнения, че сме коректни с клиенти и партньори /ехаа/ и може да и бъде издаден сертификат и стикер "Коректна Фирма 2015" /опа май има ежегодно абонаментче в схемата/. Цената на стикера и сертификата е 77,50лв с ДДС и куриерски и включва регистрация в база данни, промотиране ... бла бла бла ....
Разбира се отказах поредната голяма изгодна сделка за фирмата ни : Кой би се вързал на такава глупост? ..... Ама ми стана любопитно, отивам на компютъра отварям им сайта и ..... си глътнах граматиката като видях дългият списък от фирми получили "сертификат". Някои от дружествата даже бяха взели листа принтирана хартия много на сериозно и на сайтовете им се мъдреха гръмки изречения от сорта - "Скъпи приятели, нашата фирма бе удостоена с отличието "Коректна фирма 2015" от Изследователски център на клиентските мнения. .бла бла.. Това признание за нашата работа ..бла бла ..... Благодарим на всички наши клиенти и партньори ...бла бла .... "
Абе направо се чудя .... аз ли съм тъп и стиснат или просто сред фирмите има толкова много балами с излишни дребни пари за глупости. Май във форума Идеи за бизнес - трябва да обсъдим подобен бизнес модел - вземаме данните на "коректните" фирми от базата на ИЦНКМ ЕООД и ги бомбим с тъпи оферти. Все пак са доказали лековерието си и желанието да се харчат пари веднъж, защо да не се пробва да им се продаде въздух отново....
Предложенията за сертификати които ми хрумват към момента : Шеф-баламурник 2015, Фирма-шаран 2015, Суетник 2015, Балами 2015 ....:)))))
цените подлежат на договаряне , работим с куриери опция преглед и тест ... :))))))
Планинският ручей пробива скалата не със силата, а с постоянството си.
Аватар
ztech
Активен кариерист
Активен кариерист

Назад към Релакс. Почини от работата!