от nameless_one2 » 03 Сеп 2020, 22:40
Здравейте, силно се надявам някой да прочете това и да не се излъже като мен. Бягайте далеч от сайта кърти чисти извозва софия точка ком написани на кирилица! Дойдоха огледаха и казаха, че товаренето и извозването на строителните отпадъци от двора ще струва по 270лв.за камион, попитах според тях колко камиона ще е, казаха 2-3 камиона и аз се съгласих, но в един момент видях, че три камиона ще е максимум половината от боклука, казах им да натоварят три камиона както се бяхме разбрали и да спират. И се започнаха едни цигански пазарлъци, че това било на камион за целия боклук, за тези три запопнаха да искат по 350 лв.и да ми дават някакви нереални оферти за целия боклук. Отгоре на всичко не си носеха нито лопати нито количка за да го прекарат до камиона им, че трябваше аз да им давам, свърши им нафтата по път за сметището, или ходиха да си вършат друга работа някъде и ми прецакаха целия ден. Накрая десетина чувалчета не пожелаха да ги качат и ги зарязаха на улицата. Общо взето бягайте далеч от тях!