Бягаща пътека?

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Бягаща пътека?

Мнениеот hristov » 02 Май 2018, 22:39

Здравейте, колеги. Жена ми яко ме врънка да и взема бягаща пътека за вкъщи. Имаме голяма къща и си е наумила едната стая да я превърне в малък фитнес. Откакто забременя е много вманиачена в спорта и здравословното хранене. Препоръчайте ми откъде да и поръчам такава пътека, за да ме остави на мира? Трябва да се изпълняват всички желания на жените, от мен да знаете.
Аватар
hristov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Бягаща пътека?

Мнениеот milentrifonov » 03 Май 2018, 22:49

Хахаха. Прав си. Особено, ако е бременна трябва да си по-нисък от тревата. Аз лично бих ти препоръчал да видиш в https://www.fitneshrani.com/fitnes/fitn ... hti-pateki . Има пътеки на добри цени. Мисля, че ще и допаднат, нищо, че не са супер модерни. Ако не ти се пестят пари има и доста скъпички с много екстри, но за мен ненужни. Все пак оставям на теб да избереш, а може и нея да питаш направо.
milentrifonov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот hristov » 27 Май 2018, 22:08

То се е видяло, че няма да ми се размине. Сигурно ще и поръчам тази седмица.
Аватар
hristov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот ganchev » 19 Юни 2018, 14:48

След като иска да спортува не я ограничавай… Моята я мързи да гледа да не говорим за някакъв спорт… Добре, че поне има бърз метаболизъм иначе щеше да е 100кг…
Аватар
ganchev
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Релакс. Почини от работата!