Покупка на апартамент в София?

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Покупка на апартамент в София?

Мнениеот milentrifonov » 03 Май 2018, 22:54

Здавейте. С жена ми мислим да изтеглим кредит и да си вземем апартамент в София. Искаме, обаче, да разгледаме пазара и да намерим нещо подходящо за нас преди да ходим по банките. Можете ли да ни препоръчате някоя фирма, която да може да ни помогне да открием идеалното място за нас и нашия бюджет?
milentrifonov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Покупка на апартамент в София?

Мнениеот hristov » 05 Май 2018, 18:27

Здравей, най-добрите, с които съм работил досега в София са Суперимоти. Може да разгледаш предложения от тях тук http://www.superimoti.bg/prodajba/bulga ... iya-imoti/ и да се свържеш да поразпиташ. Много са точни, търсят изцяло по твое желание. Няма обяви от типа "тази тъкмо я взеха" и са мега коректни. Няма да имате ядове с тях. Доста квартира съм сменил и съм си блъскал главата в стената с месеци, докато открия нещо качествено. Давам ти съвет като човек, който доста си е патил от такива.
Аватар
hristov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Покупка на апартамент в София?

Мнениеот milentrifonov » 07 Май 2018, 14:47

Много благодаря за съветите. Ще се свържа с тях, щом казваш, че са разбрани и се съобразяват. Точно с такива хора искам да работя. Не ми пречи после да им платя комисионната, ако са си свършили работа.
milentrifonov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Релакс. Почини от работата!