Преносима тонколнка

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Преносима тонколнка

Мнениеот Rocki » 14 Фев 2019, 05:46

Здравейте! През свободното си време тренирам на открито и понеже обичам да слушам музика, искам да си взема преносима тонколонка с блутут опция, за да мога да си слушам музика. Винаги мога да ползвам слушалки, но просто искам да оживя малко обстановката и около себе си. :D Може ли да ми препоръчате някой по-евтин вариант за такава колонка? Благодаря предварително! :)
Аватар
Rocki
Активен кариерист
Активен кариерист

Re: Преносима тонколнка

Мнениеот vsmvrat » 08 Мар 2019, 16:18

Rocki написа:Здравейте! През свободното си време тренирам на открито и понеже обичам да слушам музика, искам да си взема преносима тонколонка с блутут опция, за да мога да си слушам музика. Винаги мога да ползвам слушалки, но просто искам да оживя малко обстановката и около себе си. :D Може ли да ми препоръчате някой по-евтин вариант за такава колонка? Благодаря предварително! :)

Има колкото искаш скъпи евтини каквито желаеш по цвят и големина!
vsmvrat
Нов
Нов

Re: Преносима тонколнка

Мнениеот Jhonny_ B » 31 Мар 2019, 11:41

Здравей! Аз съм с ето тази: https://dice.bg/ultimateears-roll-wirel ... item38658/ от известно време и съм много доволен! Качеството на звука е много добро, батерията издържа много време, а цената е супер! Препоръчвам! :)
Аватар
Jhonny_ B
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Релакс. Почини от работата!