Почивка

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Почивка

Мнениеот dimokimo » 24 Яну 2020, 18:15

Здравейте! Скоро с колеги от работа възнамеряваме да си направим колегиална почивка някъде в чужбина. Един тиймбилдинг няма да ни се отрази зле. Бихте ли ни препоръчали добри дестинации, че никой от нас няма много опит с пътуванията в чужбина.
dimokimo
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Re: Почивка

Мнениеот plamkoji » 25 Яну 2020, 09:50

Здравей, колега! Много е яко, че сте се организирали така обща екскурзия. Страхотен тиймбилдинг ще се получи. Ние даже един банкет като хората не можем да организираме :D . Можеш да разгледаш екскурзии от Руал Травел и да си харесате някое тяхно предложение. Препоръчвам ви Холандия като съм ходил с мои приятели и си изкарахме чудесно почивката.
plamkoji
Активен кариерист
Активен кариерист

Мнениеот katy88 » 13 Апр 2020, 14:43

Здравейте, ние бяхме на тиймбилдинг в Анталия миналия септември и по-точно в хотел Роял Палаз в Сиде. Уникален хотел с всички екстри, за които можете да се сетите. Стаите бяха големи и просторни и нашата имаше дори и балкон с красива гледка. Бяха чисти и хоузкийпинга беше на отлично ниво. Самият комплекс отвън е също много красив - наистина е като дворец. Има голяма и хубава градина, където можеш да седнеш да изпиеш едно кафе и да се радваш на околните гледки. Ресторантът беше впечатляващ, още помня красивия таван и масите бяха съобразени с него. От гледна точка на интериора нямаше грешка. След като се успокои положението препоръчвам да го разгледате. Шефът ми направи резервация със сайта на https://www.onextour.bg/. Не знам за другите хотели, но за Роял Палаз в Сиде нямаме никакви забележки. Определено успяхме да се опознаем по-добре и да отпочинем качествено.
katy88
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот cyberpunk00 » 21 Май 2020, 13:51

В Анталия наистина предлагат страхотно обслужване. То като по цялото море в Турция де. Били сме и в Анталия, и в Кушадасъ и наистина е страхотно място. Надявам се това лято пак да стане работата, но имам опасения относно нещата, които се случват и границите, че може да са затворени. За това си резервирах хотел с безплатна отмяна и промяна, а също така взех и медицинска застраховка за пътуване от този застрахователен посредник понеже има и разни други покрития - полет, загуба на багаж, отмяна на пътуването и други неща, които не бях срещал никъде до сега. Стискайте палци да стане работата, че иначе ще трябва на нашето море...
cyberpunk00
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Релакс. Почини от работата!