Гранитогрес за коридор

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Гранитогрес за коридор

Мнениеот beny15 » 09 Сеп 2020, 14:56

Здравейте, препоръчайте ми магазини, в които мога да намеря качествен гранитогрес на приемливи цени.
beny15
Нов
Нов

Re: Гранитогрес за коридор

Мнениеот katy88 » 10 Сеп 2020, 17:13

Наскоро правихме ремонт вкъщи и си взехме гранитогрес от Герака. Специално за коридор ние се спряхме на големи плочки, като аз държах да не са гланц, защото зимата много се хлъзга. Също така препоръчвам тъмните цветове, защото не се вижда всяко ново петънце по тях веднага.
katy88
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот dimokimo » 14 Сеп 2020, 10:59

Аз съм си купувал преди време от Хоум Макс гранитогрес първо качество в ценовия диапазон 15-16лв на квадрат беше. Мисля, че беше някаква промоция, защото е топ качество. Препоръчвам ги винаги за такива строителни дейности, тъй като съм сравнявал и предлагането и цените в целия град и съм установил, че са най-добрите. Пък от скоро си купувам някакви неща и онлайн от тях, че по-лесно и не се губи време.
dimokimo
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот boyanova92 » 12 Ное 2020, 16:03

Баща ми поръча изцяло нов гранитогрес за коридора и терасата от Керанова. В тази пандемия е най-разумно да се избегне ходенето до физически магазин според мен.
boyanova92
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Назад към Релакс. Почини от работата!