Подарък за любимата

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Подарък за любимата

Мнениеот dimiterpetrov85 » 15 Авг 2021, 18:44

Върти ми се на ум в последното време да направя специален подарък на гаджето. Тя е спортистка и има страшно тяло и мисля да й подаря някакво секси бельо. Според мен много ще й хареса, а и аз ще плакна очите, когато е с него :mrgreen:. Разгледах в нета и отрких сайт за бельо Melina.bg. На пръв поглед нещата изглеждат супер, но искам да се допитам и до вас за тях. Можете ли да споделите как ви се виждат нещата или дали сте пазарували нещо от Мелина.
dimiterpetrov85
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Подарък за любимата

Мнениеот diyanakoleva73 » 18 Авг 2021, 11:09

Здравей, мъжете винаги имат задна мисъл щом става на въпрос за подаръци :mrgreen: . Аз лично съм пазарувала от Мелина и няма да сгрешиш да им се довериш щом става на въпрос за бельо. Продуктите им са с високо качество и доставките им са бързи. Избрал си перфектия магазин. Остава вече само да зарадваш любимата. 8)
diyanakoleva73
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Подарък за любимата

Мнениеот dimiterpetrov85 » 19 Авг 2021, 09:40

Разбира се, такива сме мъжете. :mrgreen: Благодаря ти за мнението, гаджето много се изкефи на подаръка, който бях й избрал от Мелина. Стои й убийсветно секси. :twisted: :twisted:
dimiterpetrov85
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Релакс. Почини от работата!