Какви съвети бихте дали при избора на сенки

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Какви съвети бихте дали при избора на сенки

Мнениеот diyanakoleva73 » 06 Фев 2024, 20:55

Привет. Имам нужда от вашата помощ. Какви съвети бихте дали при избора на сенки, които подхождат на цвета на ириса? Дъщеря ми вече е на възраст, в която има интерес към този тип грим и бих искала да й дам възможно най-добрите съвети. Обръщам се към вас, защото аз самата не използвам сенки за очи и нямам необходимите знания за тях. Благодаря предварително на тези, които ще се отзоват на питането ми.
diyanakoleva73
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Какви съвети бихте дали при избора на сенки

Мнениеот ivelena » 07 Фев 2024, 22:11

Здравейте. Добре е, че ще дадете насоки на детето си. За постигане на по-дълбок поглед и повишена изразителност, се препоръчват използването на светли, средни и тъмни тонове на грима в зависимост от областта на очите. Прилагането на концепцията за комплементарни цветове създава контраст и използва противоположните нюанси на ириса, като съчетава с тях цветовете на червилото и очната линия, за да се постигне хармония в цялостния грим. Тук ще откриете много подробности по темата, които смятам, че ще са ви от полза.
Аватар
ivelena
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Релакс. Почини от работата!