Необходим ми е съвет или насока по въпроса

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Необходим ми е съвет или насока по въпроса

Мнениеот diyanakoleva73 » 13 Ное 2024, 16:22

Здравейте. Необходим ми е съвет или насока по този въпрос: Как да изберем подходящите лампи и осветителни тела спрямо стила на нашия дом? Ще се радвам ако ми дадете информация, която да ми помогне в решението, което ще взема. Предварителено благодаря на отзовалите се.
diyanakoleva73
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Необходим ми е съвет или насока по въпроса

Мнениеот dimiterpetrov85 » 14 Ное 2024, 15:20

Здравейте. При избора на осветителни тела е важно да се съобразим със стила на дома. За модерния интериор са подходящи минималистични и функционални лампи с LED технология, докато за традиционен стил са предпочитани осветителни тела с декоративни елементи и по-мека светлина. Освен стила, е препоръчително да изберем качествени материали, които да допълват интериора и да издържат на дълга употреба. Осветителните тела трябва не само да подхождат на мебелите и декора, но и да създават желаното настроение и атмосфера в помещенията. Ако искате да прочетете още по темата, можете да го направите тук: https://stroitelstvo.eu/sazdajte-efekt-chrez-osvetlenieto-u-doma.html
dimiterpetrov85
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Релакс. Почини от работата!