смяна и ремонт на автостъкла - къде ?

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

смяна и ремонт на автостъкла - къде ?

Мнениеот ivelena » 17 Мар 2025, 19:23

Привет. Имам питане към вас. Има ли сервиз за смяна и ремонт на автостъкла във Варна, който да предлага тази услуга на посочено от клиента място? Поставям въпроса, т.к.колата ми претърпя лек инцидент и в момента е в сервиз. Предното стъкло е пукнато доста сериозно и ми се иска, ако има възможност да бъде сменено на място в сервиза, в който се намира колата в момента. Ще се радвам ако разполагате с информация за такъв сервиз да я споделите с мен. Благодаря.
Аватар
ivelena
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: смяна и ремонт на автостъкла - къде ?

Мнениеот dimiterpetrov85 » 18 Мар 2025, 10:02

Здравейте. Преди време бях в подобна на вашата ситуация. Тогава се обърнах към https://autotriplex.bg които ми бяха препоръчани от познат.Сервиза разполага с мобилна група и предлага опция за смяна или ремонт на стъкла на посочено от клиента място, като то трябва задължително да е оторизиран сервиз, по домовете не ходят. Намират се във Варна на ул. Прилеп 111, а телефона им е 0899101505. Свържете се с тях за повече информация.
dimiterpetrov85
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: смяна и ремонт на автостъкла - къде ?

Мнениеот ivelena » 18 Мар 2025, 22:12

Благодаря за препоръката, ще ги посетя на място за да обсъдим ситуацията и желанието ми.
Аватар
ivelena
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Релакс. Почини от работата!