ШОУ БИЗНЕС MADE IN BULGARIA

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Мнениеот apostol » 24 Май 2008, 04:38

То не бяха хвалби, не бяха фукни, не бяха дитирамби!... И в крайна сметка се повтори познатата до болка пошльотина: „Тръгнаха като аслани, върнаха се като насрани.”

Става дума за Deep Zone Project, разбира се. Всеки има право да се излага колкото си иска, но тези корумпирани бездарници, изложиха, за кой ли път, всички нас и страната ни пред света.

От край време в Европа ни мислят за некадърни простаци и тези набедени „звезди” затвърдиха това мнение със страшна сила.

Макар че духовният наставник на нацията Тодор Христов от NovaVizia.com ги провъзгласи и за експерти по маркетинг. Е, инж. Ганев не може без патриотарство, особено пък на местна почва. Защото и Т. Х., и тези сбъркани гъзари са гагаузи от морската столица на нашата така музикална татковина..

Особено отвратителна роля изигра в целия този фарс онази гнусна институция, наречена от зевзеците с право „БНТ Педал Лайно”.
Прав беше Николай Хайтов, който приживе настояваше Националната телевизия да бъде закрита!

Има и още нещо. В областта на оперното пеене ние, не ще и дума, сме на върха. Но откакто има поп музика, българите не са успели да направят и един световен хит. Това е факт, а защо е така- никой не може да каже.

Затова е май по- добре да не изпращаме ИЗОБЩО участници в такива конкурси. За да не се излагаме барем пред чужденците…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Luminosa » 24 Май 2008, 07:23

Моето мнение е, че отидохме с неподходящо изпълнение. Казвам неподходящо, защото нито съм музикален критик, нито съм постигнала нещо в музикалната област, нито мога да го направя по-добре...а ако бях навярно щях да се изразя доста по-грубичко.
Жалкото е, че наистина имаме таланти и изпълнения, които могат да впечатлят аудиторията на Евровизия...
Трябваше ни изпълнител, който да впечатлява с глас и песен, а не с жартиери... ПР ли е това?! Не знам.
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Може би...

Мнениеот eser » 26 Май 2008, 08:22

Факт е, че изпълението беше слабо но мисля, че не това беше основния проблем.
Просто подкрепата на България в чужбина е много слаба.
Погледнете къде бяха най-силни Русия (бившите републики, май симпатията по социализма ги държи още), Гърция и Армения (там където имат много емигранти).
Аватар
eser
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Релакс. Почини от работата!