Виртуален тимбилдинг! :-)

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Виртуален тимбилдинг! :-)

Мнениеот Luminosa » 22 Юли 2008, 22:42

Идеята ми хрумна мигновено.
За мен форумът си е едно общество с много приятелски настроени хора, доста прелитащи птици и дузина спамъри.
Всеки си споделя по нещо тук, аз имам чувството, че най-много. :oops:
За мен най-големият минус на виртуалните комуникации си остава това, че не чуваш кой ти говори...не можеш да уловиш интонацията и тона на човека.
Улових се, че без особена съзнателна цел, винаги докато чета нечии постинг - си представям човека, който го е писал - не винаги физически, честно казано по-често - интелектуално.
Мисля, че ще е интересно да се посмеем с това как си представяме визуално останалите кариеристи, които пишат тук...умствения багаж винаги бихме могли да го преценим по-лесно, четейки написаното от тях. :D

По принцип започнах да "обрисувам" съфорумците така, както ги виждам в моите представи...но пък се зачудих дали ще приеме идеята и радушно. :D За това предпочитам да изчакам отзиви допада ли ви идеята за подобна релакс-тема.
Идеята ми не е да излизаме от анонимност, а по-скоро да си направим един виртуален тим билдинг!
:D
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Ilijana » 23 Юли 2008, 00:21

Идеята е много интересна!!! (въпреки, че не можах да я разбера до края :roll: )

Да предположим, че "снимките", които сме си сложили, отговарят на реалното положение на нещата... Хм... Тогава във форума имаме доста хубавци и хубавици (скромно си играя с къдриците :oops: ). :)

Започвай, Луминоса - аз веднага ще те последвам. :wink:
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Luminosa » 23 Юли 2008, 23:06

Определено съм доста повлияна от аватарите...то ще си и проличи, де.

Илиянка - Руса, дълга, права коса. С очила. Нисичка. Слабо телосложение. Около 30-35 години. Затрупана със задачи, които върши на веднъж...една през друга. Огрява на няколко места едноврменно.

Кариерист - Висок, тъмна коса, късо подстриган - гелосан, костюмиран. Около 35 години. Супер делови, дори до такава степен, че който не го познава...би го сметнал за сухар.

Кака Мара - С очила. Тъмна, права, дълга коса. Къса пола и огромно деколте. И всичко това, въпреки дългите дискусии на тема "Офис облекло"! :-) Около 28-30 години.

Есер - Светъл, средно висок, нормално телосложение. Спортен тип и дух. Около 35 години. Движещ 5-6-7-8 фирми на веднъж.

Апостол - Въпреки снимките, които съм виждала...бих си го представила на средна възраст - около 35-40 години. Тъмен лик. Слабо телосложение. Права коса. Не много късо подстригана. Асоциален.

zubeid - Кестенява и чуплива коса. Атлетично телосложение. Усмихнато лице. Изразителни очи. Под 30 години. Типичен пример, че външността лъже. Създава впечатление на вечния купонджия, затварящ дискотеки и барове. А всъщност - домошар, мислещ за свое семейство.

mi_9 - Блондин. Много усмихнат. Среден на ръст. Спортен тип - дънките са закон. Под 30 години.

Светлана - Много усмихната. Тъмнокоса. Средна на ръст. Около 30-35 години. Улегнала, омъжена жена.

Skarlet - Червена коса, големи очи, леко закръглено телосложение, невероятен чар. Около 25 години. Търсеща и чакаща голямата любов.

Сега се замислям, че май и избора на прякор влияе върху изграждането ми на представа за човека.
Искам отново да поясня, че не съм виждала на живо или на снимка /тук изключвам г-н Апостол, но негова снимка съм виждала само в интернет/ абсолютно никой от потребителите тук, още по-малко тези, които описвам. Надявам се да няма сърдити, състарени или нещо подобно - целта ми е само да се усмихнем предваканционно!
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Ilijana » 24 Юли 2008, 00:55

Смешно е. Наистина, си улучила доста неща, поне за хората които познавам.
:bravo:
За мен също доста неща си познала, освен някои подробности, които, в същност, ме правят доста "неузнаваема" за хората, които решат да ме познаят по твоето описание. :) Трябва да ти пратя в "лични" някоя моя снимка - барем да се познаем, ако се видим някъде случайно. :)

На Светлана аватара е истинската й снимка. Тя е консултант и не бива "да се крие".

Апостола, според снимките му в сайта, е точно такъв - надменен, закръглен и борещ се със загубата на косата.

zubeid наистина е душичка, а mi_9 - купонджия. трябва да ги подсетя не само да четат, а и да пишат.

Направо се чудя, какво бих могла да кажа за теб, Луминоса, освен факта, че си много разностранно развита личност и кариеристка (пишеш го в профила си :) ).

Ти ме наведе на мисълта, че би било хубаво да се направи страницата на екипа на Кариерист със снимки и тъй подобни. Но, в портала работят много хора, които също "огряват навсякъде" и те не биха искали да ги "видят на живо". Чакам да стане готов сайта на Евро Адвайзър, та там трябва да има нещо подобно. (Модераторите, авторите и редакторите също ще поканим :) )
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Luminosa » 24 Юли 2008, 20:21

Амиии, прати една снимка, деее...
Ти си ми такъв кариерен навигатор, че ще е грехота да те размина някъде, където и да е! :D
By the way, знам за едно скорошно събитие, на което някои от нас ще се видим лице в лице, очи в очи. Повече не издавам. :ok:

А относно излизането от анонимност...аз също си мисля, че много хора няма да са съгласни, било то и само чрез снимка или име. Форумът мисля си е с идея за взаимопомощ, в смисъл - всеки помага с каквото може. Никой не очаква или не съветва, очаквайки потупване по рамото. И това му е хубавото на форума. Повечето съвети са безкористни и точно в 10-ката. :ioi:
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Гост » 13 Дек 2008, 13:43

Направо съм възмутен няма нищо за моята светла личност :D
Гост

Мнениеот Ilijana » 13 Дек 2008, 15:12

sisil55 написа:Направо съм възмутен няма нищо за моята светла личност :D

Какво ти пречи сам да напишеш за светлата си личност? :)

Аз вече направих някои предположения, дори сложих "твоята" снимка в темата за "Как да релаксират кариеристи?" :)
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Skarlet » 13 Дек 2008, 21:30

Luminosa написа:
Skarlet - Червена коса, големи очи, леко закръглено телосложение, невероятен чар. Около 25 години. Търсеща и чакаща голямата любов.

Сега се замислям, че май и избора на прякор влияе върху изграждането ми на представа за човека.

Оооо много яка тема :lol:

Косата си познала(как го направи незнам :shock: ) , очите също, на 24год съм, НО... обърка теглото - много съм слаба, дори трябва да кача някое килце :? За любовта - заедно съм с едно момче от 14 годишна (вече 10 години :shock: ), но незнам дали той е голямата любов :?

Прякора Skarlet се досещате от къде идва. Това ми е любимата литературна героиня, поради факта, че в годините, в които е живяла, не се е притеснявала да преследва целите си и да бъде кучка. Да не се интересува от чуждото мнение, а да бъде себе си. 8)

Аз си ви представям така:

Ilijana - Строга прическа, елегантен костюм и малки елегантни очила. Задължително куфарче с документи. Около 30 годишна, с ясни цели и амбиции.

Luminosa - Ох, много лъчезарна ми изглежда само по прякора. Мисля и че е малко щура :la: Руса коса и по разчупен стил в обличането. Също амбициозна, но влагаща и много чувства в начинанията си. Около 25 годишна.

mi_9 - Намерете снимка на кмета на Бургас. Е не си обяснявам защо, но точно така си представям mi_9 :shock: Иначе години - около 35.

karierist - тъй като длъжноста му в сайта е "Site Admin", а аз имам клиширана представа за хората занимаващи се малко по-"активно" с компютри, си го представям слаб, направо слаботелесен, с очила, с прическа тип Бийтълс, много начетен, със спортен костюм и лаптоп. На 28 години.

Кака Мара - мисля, че тя е човекът, който разбира от всичко. Може би тук съм повлияна от един от подфорумите. Тъмна коса, висока, делови стил. Много забързана, почти всяка минута й е запълнена с някаква задача. Разграфява си всяко деиствие, всяка минута, всяка задача... На 30-33 години.

zubeid - Ако съдя по аватара мисля, че е човек с пари :roll: Иначе смятам, че е един от по-възрастните във форума - на около 40. Спретнат костюм, но не супер делови. Малко бохем.

berov - той е солиден мъж, с кариера и опит зад гърба си. Знае какво прави. На около 40г.

eser - На 30-33 години, амбициозен, занимаващ се с много неща. "Фешън" външен вид. Не излиза от вкъщи без да си е сложил малко гел, дори и мнооого да бърза.

apostol - мисля че е самовлюбен и че трябва по-често да се вслушва в света около него. Човек трябва да се отнася с другите така, както иска те да се отнасят с него.

Ами в общи линии това е. Надявам се да не съм обидила някой. особено в налучкванията за възрастта. Всичко съм писала с най-искрени чувства и съм съдила по аватарите и мненията във форума. :P :?
Аватар
Skarlet
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Ilijana » 13 Дек 2008, 22:36

Скралет, аз много се забавлявах от твоите представи за хората във форума. :la:

Защо ли ме представяш (и не само ти) като един ... сухар? :) Наистина, много обичам костюмите и често се издокарвам с тях, но в извънработното си време предпочитам да имам по-човешки вид. Имам очила, но по-често съм без тях. И много, много, много, много работя. :( Годините няма да кажа, и не се надявайте (да кажем, че Луминоса е много близо до истината :) )

Зубейд (той нещо последно време не пише много, трябва да го подсетя) е по-възрастен и също много-много-много зает човек.

Karierist, в интерес на истината, ... не е един човек. Той, така да се каже, се променя. Това е кодовото име на човека, който в момента администрира форума. Затова, не му вярвайте - той винаги може да се отметне. :)

Възхитена съм за описанието ти на Беров! :) Не го познавам "на живо", но мога да кажа, че наистина е буден и умен човек. Само където май е ... доста по-млад от годините, които си посочила.

Скарлет, и аз мислих, че си с червена коса! И мисля, че си хубава.

Луминоска ми се вижда като "съвременна" девойка с амбиции, костюми, съвременни интереси и т.н.

Sisil55 - за годините трудно мога да кажа (но, не е много възрастен). Не е женен, работи някъде, но и върти собствени далавери (някои от които са успешни), самотник, не уважава хората, които не смята по-велики от себе си, добре възприема нова информация и наистина успява да се учи от грешките на други хора. Иначе - крие в себе си добра душа и би бил добър другар. Мисля, че бих могла да конкурирам неговия язвителен начин на общуване. :)
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Luminosa » 14 Дек 2008, 00:53

Skarlet написа:Косата си познала(как го направи незнам :shock: ) , очите също, на 24год съм, НО... обърка теглото - много съм слаба, дори трябва да кача някое килце :? За любовта - заедно съм с едно момче от 14 годишна (вече 10 години :shock: ), но незнам дали той е голямата любов :?

Планирам след година, когато форумът ни ще бъде супер разраснат и посещаем да направя едни коледни номинации в различни категории. Моля тогава да ме номинирате в категорията за проницателност, хахах.
А дали е голямата ти любов, човекът, с който си в момента - ще се разбере някъде в края на житейския ти път си мисля.

Skarlet написа:Luminosa - Ох, много лъчезарна ми изглежда само по прякора. Мисля и че е малко щура :la: Руса коса и по разчупен стил в обличането. Също амбициозна, но влагаща и много чувства в начинанията си. Около 25 годишна.

От половин година не съм руса. :twisted: Щура не мисля, че съм...но пък това е качество, за което може би е по-редно околните ми да говорят.
За чувствата и амбициите си абсолютно права. 25 ще направя другата година.
Тоест ще си ми конкурентка в номинацията за проницателност догодина. :P
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Skarlet » 21 Яну 2009, 00:17

Абе хораааа, мотая се аз безцелно из форума. Чета стари мнения и Оу май гот! Нещо липсва! :shock:

Къде е Luminosa???

Нещо отдавна не се е включвала? Какво става? Почнах да се притеснявам вече. То разбирам празници, празници през януари, ама тово момиче се оля от празнуване! 8)

Luminosa, ако четеш дай знак, че си добре и си някъде тук/там! :?
Аватар
Skarlet
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Ilijana » 21 Яну 2009, 00:28

Skarlet написа:Къде е Luminosa???

И аз направо започнах да се притеснявам. Да й пратим по едно "запитване" в лични?
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Skarlet » 21 Яну 2009, 20:11

Ilijana, писа ли на Люминоса? Ако си й писала да не пиша и аз.....
Аватар
Skarlet
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Ilijana » 21 Яну 2009, 20:18

Писах. Отговор няма. :cry:
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Релакс. Почини от работата!