Luminosa написа:
Skarlet - Червена коса, големи очи, леко закръглено телосложение, невероятен чар. Около 25 години. Търсеща и чакаща голямата любов.
Сега се замислям, че май и избора на прякор влияе върху изграждането ми на представа за човека.
Оооо много яка тема
Косата си познала(как го направи незнам
) , очите също, на 24год съм, НО... обърка теглото - много съм слаба, дори трябва да кача някое килце
За любовта - заедно съм с едно момче от 14 годишна (вече 10 години
), но незнам дали той е голямата любов
Прякора Skarlet се досещате от къде идва. Това ми е любимата литературна героиня, поради факта, че в годините, в които е живяла, не се е притеснявала да преследва целите си и да бъде кучка. Да не се интересува от чуждото мнение, а да бъде себе си.
Аз си ви представям така:
Ilijana - Строга прическа, елегантен костюм и малки елегантни очила. Задължително куфарче с документи. Около 30 годишна, с ясни цели и амбиции.
Luminosa - Ох, много лъчезарна ми изглежда само по прякора. Мисля и че е малко щура
Руса коса и по разчупен стил в обличането. Също амбициозна, но влагаща и много чувства в начинанията си. Около 25 годишна.
mi_9 - Намерете снимка на кмета на Бургас. Е не си обяснявам защо, но точно така си представям mi_9
Иначе години - около 35.
karierist - тъй като длъжноста му в сайта е "Site Admin", а аз имам клиширана представа за хората занимаващи се малко по-"активно" с компютри, си го представям слаб, направо слаботелесен, с очила, с прическа тип Бийтълс, много начетен, със спортен костюм и лаптоп. На 28 години.
Кака Мара - мисля, че тя е човекът, който разбира от всичко. Може би тук съм повлияна от един от подфорумите. Тъмна коса, висока, делови стил. Много забързана, почти всяка минута й е запълнена с някаква задача. Разграфява си всяко деиствие, всяка минута, всяка задача... На 30-33 години.
zubeid - Ако съдя по аватара мисля, че е човек с пари
Иначе смятам, че е един от по-възрастните във форума - на около 40. Спретнат костюм, но не супер делови. Малко бохем.
berov - той е солиден мъж, с кариера и опит зад гърба си. Знае какво прави. На около 40г.
eser - На 30-33 години, амбициозен, занимаващ се с много неща. "Фешън" външен вид. Не излиза от вкъщи без да си е сложил малко гел, дори и мнооого да бърза.
apostol - мисля че е самовлюбен и че трябва по-често да се вслушва в света около него. Човек трябва да се отнася с другите така, както иска те да се отнасят с него.
Ами в общи линии това е. Надявам се да не съм обидила някой. особено в налучкванията за възрастта. Всичко съм писала с най-искрени чувства и съм съдила по аватарите и мненията във форума.