сериозна възможност /маркетинг от къщи

Предлагане и търсене на работа. Обучение и курсове. Оферти, услуги, помощ за бизнеса и др.

сериозна възможност /маркетинг от къщи

Мнениеот Иванова » 21 Мар 2009, 14:16

- време + пари= свобода ! marketing freelance
Работи от къщи чрез твоя компютър : Discount Home Shopper е американска компания -интернационален клуб на потребители и производители от 61 страни .
Предлага сериозна възможност за работа - почасов маркетинг от къщи.
DHS е най големият SHOP online в света и представя в своя търговски център online някои от световноизвестните марки като Adidas, Nike, Reebok, E_bay , хотелската верига Sheraton, Skype и много други. Целта на DHS е да даде на всеки човек възможност малко по малко започвайки от нисък приход с амбиция и труд да достигне до значителни резултати. Търсим маркетинг консултанти от цялата страна.Работи се на процент.Работата се състои от кореспонденция и търсене на нови клиенти и фирми които да допълват българския търговски център online .Нужни са добра компютърна грамотност и английски поне начално ниво. Комуникативност , амбиция и постоянство, желание за работа в екип.
Първите 10 дни се минава курс по маркетинг.Обучението е задължително за да може да се работи добре и се заплаща 57 евро.Подготовката е професионална .

Имайте предвид ,че става въпрос за сериозна работа на която трябва да се посвещава поне 2 часа на ден. Ще трябва сам да организирате работното си време и комуникацията с другите . Успеха, обаче и позитивните резултати зависят изцяло от Вас, от желанието Ви за работа и амбицията да вървите напред.Ще можете да разчитате на подкрепата на нашия екип във всеки един момент. Средството, което използуваме обикновенно за комуникация е Skype.


ДА ВЯРВАМЕ В НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО Можете да имате много мечти и валидни идеи, но ако не правите всеки ден по стъпка напред за да ги осъществите те ще останат само "ЖЕЛАНИЯ". Най важното нещо в този живот е действието. Да участвуваме в еволюцията на планетата, да бъдем новатори и създатели, да вярваме в безграничните възможности на нашия дух. Абрахам Линкълн е преживял серия от неуспехи и въпреки това не е престанал да вярва в позитивността на идеите си и в силата на възможностите си, това му позволява да стане един от най значителните президенти на Съединените Щати.

АКО ИСКАМЕ ДА УСПЕЕМ ТРЯБВА ДА РАБОТИМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И ДА ВЪРВИМ НАПРЕД СТЪПКА ПО СТЪПКА Надявам се скоро да видя в нашия team нови амбициозни и позитивни личности и обединени от същата идея да направим заедно Българския Shop Mall достойна част от Мултинационалния Търговски център online DHS.

http://www.clubshop.com

http://www.glocalincome.com/localmarket ... ation.html

Можете да се регистрирате абсолютно безплатно и неангажиращо от този link за да получите повече информация:

https://www.clubshop.com/cgi/appx.cgi/DI4379001

за контакти: email: diana.an3@gmail.com / Skype: lotos222510Всички заедно можем повече!

Marketing Assistance Marketing Incentives Business Building Tools

VIP Business Reports Training Coaching

Company Support Strength and Stability Rewards and Savings
Diana
Иванова
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 20 Мар 2009, 12:02
Местоположение: Sofia


Назад към Малки обяви

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron