Пазарувай и забогатявай

Предлагане и търсене на работа. Обучение и курсове. Оферти, услуги, помощ за бизнеса и др.

Пазарувай и забогатявай

Мнениеот twister » 18 Юни 2007, 21:11

В книгата “Богат татко, беден татко”, която се превърна в бестселър, Робърт Кийосаки посочва основната разлика между бедни, богати и средна класа.

Бедните имат само разходи
Средната класа си купуват пасиви, за които мислят, че са активи
Богатите купуват активи

Пасивите са къщата, колата, домакинските уреди, компютъра и други вещи, за които плащаме, за да притежаваме, и които ни носят само разходи. Това са пари, за които работим. Активите са акциите, облигациите, ценните книжа и други финансови инструменти. Това са пари, които работят за нас, т. е. носят ни печалба, ако знаем как да ги управляваме.

Има и още един начин – да използваме покупката на пасиви, за да трупаме активи. Това може да стане чрез потребителските общности. Такава общност е Lyoness (Лайънес).

Предимства на потребителските общности:

Безплатно е
Законно е
Работиш за себе си
Нямаш шеф
Работиш когато искаш, колкото искаш
Работиш от дома си
Имаш постоянно увеличаващ се доход

Офертата:
Ти си клиент на най-голямата потребителска общност в Европа. Възползваш се от отстъпките при всяка покупка на стоки и услуги, пазарувайки чрез специалната потребителска карта на Lyoness – Lyoness Shopping Card, чрез Lyoness талони, или онлайн – директно от дома и офиса. Наши партньори в страната са: BILLA, LUKOIL, PRAKTIKER, KAUFLAND, SHELL, OMV, HAPPY Bar&Grillи др.

Пълният списък на търговците можеш да изтеглиш оттук

За да се регистрираш, натисни тук. Регистрацията е безплатна. За да се регистрирате успешно използвай моя ID-номер: 359.007.197 и името ми – Georgi Parlichev. Въведи всички данни на латиница.
Твоето семейство, роднини и приятели също могат да се възползват от отстъпките при пазаруване. За да регистраш свой близък, натисни тук.

Ако искаш да научиш повече, чети нататък.

Представи си, че си регистрирал 20 свои приятели, които всеки месец си купуват различни стоки от различви магазини в твоя град или в различни страни от Европейския съюз. Представи си, че всеки от тях е направил покупка за 200 лева. Общо това прави 4000 лева. Данните за тези покупки отиват в Lyoness сървъра и ти получаваш 0,5%, или 20 лева. А ако всеки от тях направи регистрира 20 свои приятели? Това прави 400 души Х 200 лева = 80 000 лева месечен оборот. В този случай търговците ще се отблагодарят с 0,5% на твоите 20 приятели, но ти също ще получиш 0,5% от оборота на приятелите на твоите приятели. Това прави 400 лева във твоята банкова сметка.
Но някои от твоите прители може да имат приятели, които живеят в страни от ЕС...или имат фирми, които правят хиляди долари месечен оборот...останалото оставям на твоето въображение.... Аз само си представям едно ферари...едно за теб, едно за мен,...с бронзов тен, една за теб, една за мен... ;)
Ха сега! Системата работи в реално време с помощта на глобалната мрежа и ти всяка седмица ще получаваш SMS - "Във Вашата сметка бяха приведени Х лева"

Допада ли ти това?

Ако отговорът ти е да, регистрирай се тук.

Ако искаш да научиш повече, чети нататък

Повече за Lyoness – идеята за тази система е родена в Швейцария под търговското име LYONESS ХОЛДИНГ ЮРЪП АД. За три години бизнесът обхваща 8 държави.
Идеята е чрез безплатни регистрации по интернет да се изгради мрежа от лоялни потребители, на които търговците предоставят големи отстъпки, като на клиенти на едро. Т.е. Lyoness се явява търговецът на едро, който ни предоставя почти цялата отстъпка ( е..., като си задържа 1% за себе си)

Lyoness сключва договори с търговци от всички браншове, за да може регистрираните клиенти да пазаруват чрез Lyoness с отстъпка всичко необходимо за семейството – храна, облекло, бензин, мебели, почивка на морския бряг и т.н.

В България вече има търговци оценили, че идеята на Lyoness им дава много клиенти (голяма печалба от оборот), и безплатна реклама в сайта, и чрез регистрираните Lyoness клиенти (рекламата по принцип е скъпо удоволствие). Списък на тези търговци се актуализира всеки месец и може да се изтегли оттук.

Как става регистрацията?

Онлайн. Безплатно е. Отиди на сайта на фирмата. Попълни данните си на латиница. Следвай инструкциите и потвърди като кликнеш на най-долния бутон. За ID номер на човека който те е препоръчал, използвай моя номер - 359.007.197, и името ми – Georgi Parlichev.

Това е. Сега можеш да влезеш в акаунта си като отидеш на "Вход клиенти" и въведеш потребителското име и паролата си.
twister
 


Мнениеот Ilijana » 19 Юни 2007, 13:53

twister, голяма реклама си измайсторил. :D Като казваш, че всичко е законно, би ли посочил кой е работодателя /собственника на фирмата/ в случая и с какво посочваната от теб система се отличава от финансова пирамида?
Поздрави!

P.S. Между другото, наистина доста се колебая дали предлаганата от теб "далавера" е законна и дали да не изтрием твоят пост. :wink:
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 627
Регистриран на: 07 Яну 2007, 02:28
Местоположение: Мрежата

Мнениеот mi_9 » 19 Юни 2007, 17:30

Много прилича на нещо пирамидално... :D
Който не работи - няма да яде. (от автора)
Аватар
mi_9
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 70
Регистриран на: 02 Май 2007, 17:14

Относно Лайънес

Мнениеот twister » 21 Юни 2007, 06:28

Пирамидално - да. Доколкото един мулти-левъл маркетинг ( или MLM)бизнес може да се нарече пирамидален. За незаконност - не знам какво имаш в предвид Илияна-Орифлейм и другите подобни фирми, и те ли са незаконни? Защото принципът е същия.

ЛАЙОНЕС ХОЛДИНГ ЮРЪП АД
Банхофщрасе 12, СН- 9470 Бухс

Телефон: +41(0) 81 / 756 1902
Факс: + 41(0) 81 / 756 1904
E-mail: office@lyoness.bg
www.lyoness.ch
www.lyoness.ag

Акционерно дружество със седалище гр. Бухс СГ, Швейцария
регистрирано под № СН-170.3.026.427-4 в главния Търговски регистър на Службата по вписване на търговските дружества в кантон Св. Гален
ST Nr: 1035188742
Управител: Bernhard Wagner

За повече информация можете да се обърнете и към представителството на фирмата в България:

ЛАЙОНЕС България ЕООД
ул. Славянска 22, BG-9002 Варна

Телефон: +359(0) 52 / 650 156
Факс: +359(0) 52 / 650 156
E-mail: office@lyoness.bg


Лайонес България ЕООД със седалище гр.Варна, България.
Регистрирано под номер ф.д. 1707 от 16.06.2004г. при варненски окръжен съд ЕФН 0304017070
№ от НДР: 1035188742
Управител: Bernhard Wagner

Не знам, но си мисля, че след като такива доказани търговци, като Лукойл, Happy Bar&Grill, Praktiker, работят с Lyoness, то тя едва ли извършва нещо незаконно. Не знам MLM да е обявен извън закона.
twister
 

Мнениеот Ilijana » 21 Юни 2007, 09:10

twister, благодаря ти, че отговори подробно и разумно. :D
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 627
Регистриран на: 07 Яну 2007, 02:28
Местоположение: Мрежата

Lyoness - на всяко действие има противодействие.

Мнениеот stilian_nk » 18 Яну 2008, 00:23

Много слушах и много четах за Лайонес и се опитвах да разбера как работи системата в детайли. Признавам си не успях.
Като цяло мойто мнение е че това е поредната пирамида само че фараоните са швейцарци. Там е меката за парите изкарани незаконно, иди че се оплачи на някой.
Системата на Лайонес колкото повече се развива, толкова повече се обезсмисля.
Какъв е смисъла да се включат колкото се може повече търговци, ако може и всички. Лайонес се надяват да се юрнат търговците от страх конкуренцията да не обере клиентите. Спокойно, на това ина съответното противодействие. Лайонес предлага 1%+0.5+0.5% по тяхната схема с условия за получаването. Тези търговци които не се включат в Лайонес просто правят отстъпка в цената 2% на редовните си клиенти и който пазарува ги получава без условия. Тези търговци, които са включени в Лайонес ще дават комисионна 3% /2 за клиентите и 1 за фараона/ а тези които не са - 2%.
Отгоре на това Лайонес набира пари за рекламата която я ще бъде, я не.
В крайна сметка това ми прилича на зарибявката преди 15 години пусни пет лева на еди кой си и други пет човека ще ти пратят на тебе по пет и т.н. Накрая последните лапаха мухите.
А и страните Австрия и Германия са ги сложили само за авторитет, за да се хванат повече рибоци.
Най-лошото е че това се рекламира от приятел на приятел. Като рухне пирамидата ще има разбити сърца. Помислете си, ако не сте го чули от приятел на когото имате доверие бихте ли се хванали. На това разчитат Лайонес.
Разликата между Лайонес и Оифлейм, Амуей и др. е че първия взима пари с обещания за огромни печалби без да извършваш никаква дейност, а вторите извършват реална търговия и услуги.
Това мисля аз, а ако имате по добро обяснение, моля.
stilian_nk
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 18 Яну 2008, 00:13

Лайонес - за бившите соц. страни пак по малко

Мнениеот stilian_nk » 18 Яну 2008, 00:31

Интересува ме защо за Швейцария, Австрия и Германия директния бонус е 2%, а за останалите 1%.? Няма равенство в тоя евросъюз.
stilian_nk
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 18 Яну 2008, 00:13

Мнениеот е.димитров » 21 Окт 2010, 09:37

Абе не мога да разбера,тея глупости не свършиха ли през 1997 година,все още ли има олигоелементи,дето вярват в дядо мраз...
Какво имам в предвид..
Как така ,като нямаш шефове и си стоиш в къщи ще печелиш от това???ми нали идеята е да пазаруваш,да не се отнася за хора дето си печатат парите в къщи,освен това вчера ми донесоха един ...хм..диск,боже,ми то си личи че са толкова некомпетентни,първо диска е неграмотно написан,страшно неграмотно и като капак ,някой унмик е написал че ако диска бъде копиран (на кой идиот му е да копира този диск) щял да прихване ...хахаха...вирус...уважаеми собственици на компанията,разпостранението на вируси е меко казано незаконно и подсъдно!!!
Но да се върнем на съдаржанието на диска,вътре откриваме един аудио файл на който е записано някаква лекция,но обърнете внимание-непрофесионално,най-вероятно с телефон и едвам се различават нещата,очевидно трябва да се сезират разни институции за тези работи...
е.димитров
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 21 Окт 2010, 09:27

това е супер идея

Мнениеот miroidesi » 10 Дек 2011, 15:17

Отскоро сам в Лайонес. Харесва ми. Ако желаете в София някой да ви обясни повече обадете ми се. 0889 770 758-мирослав. За тези, които не знаят има и безплатна регистрация :). Взимате си картата и без да влагате 300лв. Но обадете ми се и ако не са ви казали всичко ще ви обясня с удоволствие.Помагам на всички.
miroidesi
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 10 Дек 2011, 14:36

LYONESS

Мнениеот Гост » 16 Фев 2012, 10:38

xxx
Последна промяна Гост на 16 Фев 2012, 17:02, променена общо 1 път
Гост
 

Мнениеот miroidesi » 16 Фев 2012, 11:19

prava si ! tezi koito skat ot kashi eto vi biznes:
Презентация на ZeekRewards
ZeekRewards е партньорска програма, свързана със скандинавския аукцион Zeekler, за получаване на пасивни доходи от публикуване на реклами на англоезичния пазар. За тази своя дейност се регистрирате безплатно или чрез месечна такса.
При безплатното си присъединяване /регистрация/ получавате 100 точки, които можете да ползвате за период 60 дни. Вашето задължение е да помествате по 1 обява на ден /2-3 мин/ в англоезични сайтове по шаблон и инструкция. За тази своя дейност получавате ежедневни начисления - средно около 1,70% върху нарастващата сума на баланса, под форма на точки. Печалбата идва от продажби на търг на оферти и стоки, като компанията дели с нас 50 % от печалбите. Освен публикуването на обяви, можете да рекламирате дейността и да включвате нови партньори.
Преди 60-ия ден не е задължително заплащане за вдигане на ниво, но по желание може да го направите. Безплатното ниво се препоръчва за желаещи да участват в програмата, които нямат финансови възможности. За хора с финансови възможности най-добрият вариант е още с началната си регистрация да платят членство Диамант. Това им носи начален бонус 200 точки и съответно двукратно повече ежедневни начисления. Затова е добре хората с възможности преди регистрацията си да се информират добре и да вземат правилно решение.
В случай, че партньор с безплатно членство регистрира партньор с ниво Диамант, той не получава дължимата си комисионна, докато не си плати ниво, без значение кога ще го направи. След покачване на нивото си, той вече вижда начислените за случая комисионни и може да ги ползва.
След 2 месеца при безплатното ниво ще имате натрупани общо около 280 точки. На 59-ия ден е необходимо да преминете в платено ниво, примерно Сребро, като заплатите 10$ месечна такса или спира ежедневното начисляване на бонуси. Това не може да стане от начислените до момента суми, а само с лични средства чрез АлертПей, СолидТръстПей или карта Виза Електрон. Препоръчваме първата такса за повишаване на ниво да се извърши от бек офиса ви, чрез карта Виза. От натрупаните точки се удържат 100 точки, които са ви отпуснали първоначално, а останалите (около 180) се преобразуват като VIP точки /ВипБидове/, които са баланс, основа за бъдещите начисления. Те могат да се превърнат в налични долари /1т=1долар/. Ако са над 23 долара, можете да ги получите на карта, да закупите ВипБидове или да си платите месечното членство. Ако сумата се изтегли в пълен размер, ще предизвика прекратяване на дейността ви.
За да се продължи успешно дейността, след 60-ия ден се залага процент, който да се заделя за плащане в брой и процент за различни цели според избраната от партньора стратегия. В бек офиса, при описа на транзакцийте, има бокс, където се попълва какъв процент искате в брой, останалия – ще се инвестира. Тази стратегия се нарича „реинвестиране” на част от заработената сума. Препоръчва се да теглите 25-50% от сумата месечно за да поддържате високо заплащане. Пример: Ако не теглите 1 година сумите си, ще имате натрупани около 18785 VIP точки, което води до начисление от 338$ на ден. Разходите ви ще бъдат единствено за таксите за платено ниво 120$ на година. Реално тези пари ги заработвате за по-малко от 2 дни.
Печеливша стратегия също е част от печалбата да се заделя за закупуване на ВипБидове, които имат живот 90 дни. Затова периодично е добре да се прехвърля част от натрупаните пари, във ВипБидове, за да се подсигури достатъчен баланс за добри ежедневни начисления. ВипБидовете отпадат поетапно, след изтичането на 90-дневния срок на живота им. Този процес се нарича в бек офиса Пенсиониране.
Препоръчително е след 60-ия ден да НЕ се теглят ежедневно 100% от дневните начисления, защото по този начин не нараства балансът, а след 90 дни този баланс ще бъде отстранен и бизнесът ще спре. За да го продължите трябва да заплатите за ВипБидове за продължаване на начисленията.
Програмата е подходяща и за хора с увреждания, които могат да работят с компютър и интернет. Гратисния период от 2 месеца /60 дни/ им дава възможност да си създадат база за добри начисления. Сумата от 10$, която трябва да заплатят до 60-ия ден, не е твърде голяма като инвестиция за такава печаливша дейност.

И ако все още имате съмнения относно компанията и сигурен ли е бизнеса, вижте Ранга на мултилевъл /МЛМ/ компанийте с най-голям он-лайн трафик:

http://www.businessforhome.org/2011/11/ ... mber-2011/

skype:miroofis[/color][/color]
miroidesi
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 10 Дек 2011, 14:36

Re: LYONESS

Мнениеот Гост » 16 Фев 2012, 17:00

Пазаруване с парите обратно гаранция.
Уникалният принос на Лайонес.
Единственият Лайонес на програмата за лоялност
Никой друг не може да предложи.

Лайонес връща пари в профила си от всяка покупка, което правите: дали тя се търкаля от пекарна в квартала, гориво или строителни материали, обзавеждане, отдих или ваканционни пътувания.

Изчислете: тази уникална възможност, може да ви спести стотици долари всяка година.

И преди всичко: Ставайки член е безплатно и без задължение.


5 обобщава предимствата на Лайонес.
Cashback 1-2% за всяка покупка
0,5% бонус за допълнителни препоръки за приятелство.
interindustry и междудържавни пазари
четири начина на пазаруване, както желаете
А уникални привилегии карти, за всички сектори
Бонус за приятелство.
Препоръките са от особено значение.

Препоръки към приятели и познати, са най-добрата реклама. Ако Лайонес препоръчали на други, освен уверя Cashback бонус допълнително и приятелство: Вземете на приятелите си всяка покупка, 0,5% от продажната сума в сметката си (Instant бонус на приятелството). А ако добавите приятели на свои приятели, можете да получите допълнителен бонус на съответно 0,5% за покупка сума (косвено приятелство бонус).

В зависимост от броя на препоръките, които правят, това може да означава допълнителни доходи за стотици лири всяка година.


Транснационални и междуотраслови пазари.
Пазари без граници.

Потенциала на пазара от Лайонес са буквално неограничени, тъй като можете да направите вашия пазаруване в повече от 150,000 точки за приемане, както и повече от 20,000 филиали във всички сектори, в 23 страни в Европа, САЩ, Канада, Близкия Изток и Южна Африка. С "открият бизнес" може лесно и бързо да намерите желания филиал в страната по ваш избор.
Гост
 

Re: LYONESS

Мнениеот Гост » 16 Фев 2012, 17:35

Хора много сте зле Lyoness не е МЛМ(мулти левъл маркетинг) а е Loyalty Program Members
Гост
 

Мнениеот iveta_mitova08 » 23 Фев 2012, 17:30

Здравейте на всички,

от скоро сам в Лайонес, на много от моите приятели им се струва невероятно. Ве4е имам един 4овек който е в линията но ми трябват о6те. Как да ги намирам. Моля някои да ми пи6е на майла по компетентен.
Благодаря предварително:

iveta_mitova08@yahoo.com
iveta_mitova08
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 23 Фев 2012, 17:22

Мнениеот zdraveca » 29 Мар 2012, 01:20

Прибери всичките си приятели, кажи им , че не са ти никви приятели ако не ти помогнат в този труден момент (това ми го казаха, на едно подобно място, бивши фараони) обаче действа. И за мотивация си сложи снимка на стената, на колата която дават при достигане на ниво ... какво , няма кола, не може да няма винаги има в тези фирми има и табло с отличниците, за да им завиждате. :roll: :roll: :roll: Е може след известно време да нямаш приятели, но то до тях ли ще ти е на оня ти ми плаж на екзотичен остров с леден коктейл под палмата :lol: :lol: :lol: И запомни, тарикати ще има докато има балъци :!:
zdraveca
Нов
Нов
 
Мнения: 5
Регистриран на: 21 Дек 2011, 02:35


Назад към Малки обяви

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гостаcron