Собствен бизнес от домът

Предлагане и търсене на работа. Обучение и курсове. Оферти, услуги, помощ за бизнеса и др.

Собствен бизнес от домът

Мнениеот amgika » 16 Яну 2013, 10:53

Ако свободното време, допълнителният доход, просперитетът, шансът да отделите от свободното си време, помагайки на другите, работейки в позитивна среда, също имат значение за Вас, тогава, защо да не се запознаете с бизнес възможността на АкваСорс.

С невероятните възможности на пресата и известните списания, без риск, на минимална начална цена, бизнес възможността е отворена за всички на възраст над 18 години, които желаят, като допълнетелна работа или на пълен работен ден, да подобрят своето бъдеще.

Като дистрибутор на АкваСорс Вие ще се възползвате от:

Обучения
Нашата уникална система за индивидуално обучение се подкрепя от семинари, които гарантират, че можете да я изучавате в удобно за Вас време, със собствени скорост и начин на възприемане.

Израстване
За разлика от служебното място, тук Вие решавате кога да изрстнете. „Евро бизнес програма”-та е отворена за всички. Без значение от вашата възраст, пол, образование , раса или религия.

Признание
За разлика от другите фирми,ние обичаме да признаваме успеха.Без разграничение, ние празнуваме успеха, независимо, колко малък е той.

Гаранция
Това не е работа, от която можете да бъдете уволнени. Вие постигате своята собствена сигурност, изграждайки своя бизнес и доходи под закрилата на значителен, добре установен бизнес.

Гъвкавост
Работите, когато искате - докото сте със семейството, по време на работата или хобито си. Използвайтетази възможност, за да имате време да се насладите на живота!
За повече информация, как да станете дистрибутор, се обърнете към собственика и администратор на сайта http://zelenaenergiq.at.ua на следните телефони 0885010456 ( Мтел ) или 0878464909 ( Виваком ) както и на Skype: amgika Email: zelenaenergiq@abv.bg
amgika
Нов
Нов
 
Мнения: 4
Регистриран на: 10 Окт 2011, 11:47
Местоположение: България


Re: Собствен бизнес от домът

Мнениеот amgika » 31 Яну 2013, 18:07

Би ли искал да си финансово независим и свободен ?
Знаеш ли как да го постигнеш ? Познаваш ли хора , които го искат ? Познаваш ли хора , които искат сами да са си шефове ?
Познаваш ли хора , които искат да започнат свой бизнес без да рискуват да загубят ?
Искаш ли да станеш богат ? Знаеш ли как да станеш богат ?
Ако ти покажа начин как след 6 месеца да увеличиш доходите си ще ми отделиш ли 15-20 мин. ?
Знаеш ли , че едни от най-качествените и полезни продукти можем да си ги набавим чрез мрежовия бизнес ? Какво знаеш за супер-храните и ползите от тях ? Как се храниш ? Обичаш ли да се храниш с качествена храна ? Обичаш ли здравословни храни ? Как си поддържаш здравето ? Мислиш ли че когато ядем повече сурови и живи храни ще живеем по-добре ? А, от къде си ги купуваш ? Как би се променил животът ти , ако започнеш да печелиш пари от нещо , с което ще донесеш пари и здраве на много хора ?
Всеки може да си отговори сам на някои въпроси . Какво е най-важно за теб ? Какво е най-ценно за теб ?
Ако имаше повече време и пари какво щеше да правиш ?
Как би се променил животът ти , ако времето и парите , с които разполагаш са в изобилие и ги печелиш ден след ден , месец след месец , година след година ?
Ако промениш решението си знаеш, как да ме намериш .
amgika
Нов
Нов
 
Мнения: 4
Регистриран на: 10 Окт 2011, 11:47
Местоположение: България

Re: Собствен бизнес от домът

Мнениеот Лилия Узунова » 01 Юли 2014, 18:05

Lovebytrust е място,което е създадено за хора с различни потребности. Тук ,участвайки в нашата лотария можеш да спечелиш Сърца/Точки,които могат да ти донесат парична награда от 100 лева кеш в края на месеца. Всичко е абсолютно безплатно!Единственото, което е необходимо е да си регистриран потребител.
Ако ти липсват приятели, с които просто да контактуваш и споделяш това е правилното място за теб. Имаме над 700 потребители, които навярно имат сходни на вашите интереси.
Търсиш сродна душа, твоята липсваща половинка! тогава Lovebytrust е също за теб. Нашите потребители са активни всеки ден. Тук можеш да публикуваш снимки,музика и видео, да споделяш твоите мисли.
Ела и се присъедини към нас БЕЗПЛАТНО!
http://lovebytrust.pro/bg
Лилия Узунова
Нов
Нов
 
Мнения: 6
Регистриран на: 01 Юли 2014, 17:30


Назад към Малки обяви

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 гостаcron