Страница 1 от 1

От сигурен разход да стане сигурен приход

МнениеПубликувано: 14 Фев 2013, 18:24
от Goal1221
Намерили сме вариант от сигурен ежемесечен разход във всяко домакинство да се превърне в инвестиция и да стане сигурен приход. Идеята е различна от корпоративния бизнес, не се изискват дипломи, стаж, .... няма шеф и работно време и място, но пък няма ограничения в доходите и в точния начин на работа. Въпросът е човек да иска да се развива и да бъде успешен. Възможно е да се работи в екип и да използва готова система на работа.
Полето за развитие е интернационално!

Сериозно заинтересованите могат да ми оставят телефонен номер или да се свържат с мен на 0882211203, за да се уговорим за разговор.

Re: От сигурен разход да стане сигурен приход

МнениеПубликувано: 30 Юни 2013, 00:46
от Ilijana
Автор, моля да посочите по-подробна информация за естеството на предлаганият от вас бизнес. Иначе обявата ще бъде изтрита.
От модератора.

Re: От сигурен разход да стане сигурен приход

МнениеПубликувано: 01 Юли 2014, 18:04
от Лилия Узунова
Lovebytrust е място,което е създадено за хора с различни потребности. Тук ,участвайки в нашата лотария можеш да спечелиш Сърца/Точки,които могат да ти донесат парична награда от 100 лева кеш в края на месеца. Всичко е абсолютно безплатно!Единственото, което е необходимо е да си регистриран потребител.
Ако ти липсват приятели, с които просто да контактуваш и споделяш това е правилното място за теб. Имаме над 700 потребители, които навярно имат сходни на вашите интереси.
Търсиш сродна душа, твоята липсваща половинка! тогава Lovebytrust е също за теб. Нашите потребители са активни всеки ден. Тук можеш да публикуваш снимки,музика и видео, да споделяш твоите мисли.
Ела и се присъедини към нас БЕЗПЛАТНО!
http://lovebytrust.pro/bg