Идея за бизнес - моделът на SCI

Предлагане и търсене на работа. Обучение и курсове. Оферти, услуги, помощ за бизнеса и др.

Идея за бизнес - моделът на SCI

Мнениеот ivan_boichinov » 11 Ное 2013, 17:51

Мислите ли за нещо, което може да ви докарва доходи без да обзема цялото ви време?
Наскоро се запознах с модела на Save Compani Inernetional и за почнах да спестявам от личните ми покупки, както и от такива на хора, които не познавам. Заинтересувах се доста и мисля, че има доста поле за развитие в тази сфера.

Ето повече за идеята:
Save Company International (SCI) е българска компания, изградена и структурирана на принципа на мрежовия маркетинг с независима потребителска общност и присъствие в цялата страна. Save Company International създаде нов бизнес модел. Освен удобство за всички свои клиенти - една единствена, универсална карта, с която може да се спестява при всяка покупка, стартира и нова бизнес платформа, базирана на принципите за колективно пазаруване. Новаторският модел, който е избрала компанията, е да внедри предимствата на колективното пазаруване във вече успешно работещата търговска потребителска мрежа на SCI. Услугата ще се казва “Save of the day”като от нея ще могат да се възползват, както притежатели на Save Card и бизнес партньори, така и не регистрирани в мрежата на SCI клиенти.
Революционното е в допълнителната отстъпка и бонусна система, които компанията предлага на потребителите си. Всеки притежател на Save Card, който пазарува в новата платформа, ползва един път актуалната колективна офертата и втори път отстъпка, използвайки полагаемия му % от своята карта. Бизнес партньорите на SCI получават и допълнителен бонус, който се определя както от настоящия му ранг, така и според месечното му пазаруване.
Освен иновативен моделът на компанията е и с екологична визия. Всички клиентски отстъпки са обвързани в единна автоматизирана система. Потребителят ги ползва лесно и удобно, единствено с чекиране на своята Save Card, без разпечатка на ваучер за отстъпка или други промоционални талони.
SaveCard ви дава възможност да получавате пари при всяка ваша покупка. В изградената SCI мрежа от търговски обекти можете ежедневно да закупувате необходимите ви стоки и услуги във всички браншове с отстъпки от 1% до 30%. Всяка покупка в широката мрежа от търговски партньори на SCI, носи пари в брой по банковата сметка на потребителя.
Чрез SaveCard и принципа "Предай нататък", SCI дава възможност на всеки потребител да промени своето финансово състояние. Бързо развиваща се компания, към която всеки ден се присъединяват хора, които виждат бъдещето й. В SCI клиенти и търговци печелят взаимно.

А ето и самия им сайт - https://www.sci.sc/
ivan_boichinov
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Ное 2013, 17:44


Re: Идея за бизнес - моделът на SCI

Мнениеот ztech » 29 Ное 2013, 00:47

https://www.facebook.com/notes/kris-boj ... 4963729332


Идеята си за бизнес можеш да си я запазиш за себе си ..... даже бих ти написал и къде можеш да си я сложиш на тъмно и влажно място, но не искам да съсипвам хубавия форум с цинизми.
Планинският ручей пробива скалата не със силата, а с постоянството си.
Аватар
ztech
Активен кариерист
Активен кариерист
 
Мнения: 34
Регистриран на: 08 Окт 2009, 01:57

Re: Идея за бизнес - моделът на SCI

Мнениеот Dimo » 17 Фев 2014, 10:48

Във фейсбук наскоро ми се включи една жена, за да ми обяснява за бизнес моделът на SCI, колко уникален бил.След като я питах по колко пари изкарва тя на месец, взе да ми обяснява, че още нищо не била спечелила, но било въпрос на време и т.н.Не вярвам такъв тип бизнеси да имат успехи в България, все пак доста хора се опариха от пирамидите през 90-те.
от къде най-евтино да си купя лаптоп, камера, фотоапарат, смартфон : http://backstreet.bg/
Dimo
Нов
Нов
 
Мнения: 11
Регистриран на: 12 Фев 2014, 14:22

Re: Идея за бизнес - моделът на SCI

Мнениеот silva » 11 Мар 2014, 14:33

Моля ви, не се занимавайте с тази пирамида, те много се сърдят като им го кажеш, но си е точно това! първо нямаш реален продукт,второ рисуват една схема, която е точно пирамидална, ама нали сега и викат мрежов маркетинг :)Една моя позната не спря да ми обяснява колко било хубаво, да съм си вземела карта за 3000лв....
silva
Активен кариерист
Активен кариерист
 
Мнения: 35
Регистриран на: 11 Мар 2014, 10:52

Re: Идея за бизнес - моделът на SCI

Мнениеот lamboti » 12 Мар 2014, 10:37

И за мен това е пирамида. Но в тези времена всеки вярва на всичко :)
lamboti
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 12 Мар 2014, 10:31

Re: Идея за бизнес - моделът на SCI

Мнениеот ipetkov » 12 Мар 2014, 11:30

Бил съм друга компания, със сходна концепция. Идеята не е лоша, но е опорочена във БГ. Не искам да говоря против SCI, няма смисъл, а и не съм бил точно в тази компания. В България мулти левъл маркетинга е... на светлинни години назад.
ipetkov
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 12 Мар 2014, 11:18

Re: Идея за бизнес - моделът на SCI

Мнениеот silva » 12 Мар 2014, 13:44

Хората доста си напатиха 90-те години и освен това като цяло сега всички са с наострени сетива, че нищо не е такова, каквото изглежда и че всеки ще те измами с нещо, някъде.
silva
Активен кариерист
Активен кариерист
 
Мнения: 35
Регистриран на: 11 Мар 2014, 10:52


Назад към Малки обяви

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron