Ауди А6

Предлагане и търсене на работа. Обучение и курсове. Оферти, услуги, помощ за бизнеса и др.

Ауди А6

Мнениеот Jhonny_ B » 23 Авг 2019, 00:51

Пичове, гледам ги тея новите А6-ци и много ме кефят. Много искам да си купя такава, но нямам достатъчно пари за нова. Затова се насочих към втора употреба. В повечето къщи нямат такива, защото били нови. Няма ли в интернет някъде където мога да поразгледам на спокойствие обяви?
Аватар
Jhonny_ B
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Ауди А6

Мнениеот BandiTa » 23 Авг 2019, 05:47

Много са здрави, наистина! Чак пък нова кола, ние да не сме европейци, че такива да караме :D Въобще не се занимавай според мен да ходиш по авто къщите. Първо си набележи няколко и като тръгнеш да ги гледаш идна след друга. В https://bazar.bg/obiavi/avto има много обяви. Влизай там и почвай да разглеждаш ;)
BandiTa
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Jhonny_ B » 23 Авг 2019, 19:51

Мерси пичага. Харесах днес няколко и тея дни трябва да отида, преди да ги е взел някой :D
Аватар
Jhonny_ B
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот cyberpunk00 » 22 Ное 2020, 13:28

Е, как е А6-цата? Взел си я предпогалам... Преди време обсъждахме с теб за зимни гуми, та да ти се похваля, че си купих от гумите на Медина-Мед - Falken. Доста съм доволен за сега. Още няма сняг де, но направо спят на пътя ти казвам. Препоръчвам ги и на теб.
cyberpunk00
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Малки обяви