Добро осветление

Предлагане и търсене на работа. Обучение и курсове. Оферти, услуги, помощ за бизнеса и др.

Добро осветление

Мнениеот Marietta » 15 Окт 2019, 13:13

Искам да разгледам обяви за наистина добро осветление! Търся сайт който предлага голям избор от това.
Аватар
Marietta
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 296
Регистриран на: 13 Юли 2018, 22:13


Re: Добро осветление

Мнениеот BandiTa » 15 Окт 2019, 17:47

В Мр-Бриколаж можете да намерите доста неща! Съветвам ви да разгледате сайта https://mr-bricolage.bg/bg/Osvetlenie/c/004 . Успех с търсенето!
BandiTa
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 261
Регистриран на: 16 Юли 2018, 21:45

Re: Добро осветление

Мнениеот Marietta » 15 Окт 2019, 18:40

Благодаря за информацията!!!
Аватар
Marietta
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 296
Регистриран на: 13 Юли 2018, 22:13

Re: Добро осветление

Мнениеот cyberpunk00 » 16 Авг 2020, 08:35

За осветителни тела ти давам и този линк - това е онлайн магазина на икея. Там имат много, ама много голям избор. Аз самият не знаех, че продават толкова много полилеи, аплици и лунички докато не ми се наложи да избирам за вкъщи един полилей. Поръчах си от тях, дойде много бързо и всичко беше ок.
cyberpunk00
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 92
Регистриран на: 19 Дек 2019, 22:25

Re: Добро осветление

Мнениеот DenicaTania » 01 Ное 2021, 19:50

Интелигентни решения за осветление

Интелигентни крушки
Това е инвестиция за всеки, който иска да изследва насладите и магията на интелигентното осветление. Има нарастващ интерес на потребителския пазар към този тип умни светлини. Енергийната ефективност не е убедителна характеристика, която потребителите обичат. Това е иновативно осветление, което го прави интелигентна домашна придобивка, на което ще се възхищавате. Променете цветовата температура и интензитета, за да поддържате естествените циркадни ритми с насочено към човека осветление. Навигирайте в цветовата палитра, за да създадете живи цветни сцени. Синхронизирайте светлините с любимата си музика, телевизия и игри за потапящо изживяване. Събудете се сутрин в нежна атмосфера. Интегрирайте се със сензори за движение, за да добавите допълнителен слой сигурност.
Интелигентните крушки са решение което улеснява прехода на вашия дом към интелигентно осветление. Просто завийте крушката в съществуващите фасунги за осветление и лампи без повторно окабеляване, няма нужда да наемате електротехник.

Интелигентни улични светлини

Уличните лампи са едни от най-високите разходи за енергия, а също и един от най-ценните активи за един град. Добавянето на интелигентни и комуникационни възможности към външните осветителни тела ви позволява дистанционно да наблюдавате и контролирате обичайните осветителни тела от централна система за управление. Това дава възможност да се поддържа строг контрол върху осветяването на уличните лампи. Докато интелигентното улично осветление осигурява огромни икономии на енергия и услуги, уличното осветление захранвано от интернет, променя начина по който общините управляват градовете. Повсеместното разпространение на уличните лампи в градските и селските райони създава свързана мрежа, която може да формира гръбнака на интелигентните градове. Анализът на IoT данни изстисква пълния потенциал за пестене на енергия на интелигентния контрол на осветлението, като същевременно предоставя различни интелигентни услуги на града като наблюдение на времето, контрол на трафика, излъчване при спешни случаи, сензори за околната среда, цифрови табели и видеонаблюдение.

Интелигентни светлини

Производствени помещения, складове, офис сгради и търговски площи предоставят многобройни възможности за използване на силата на интелигентното управление на осветлението, за да се увеличи максимално енергийната ефективност, като същевременно се подобри работната среда. Интелигентните осветителни продукти включват детектори за присъствие, фотоклетки и таймери за оптимизиране на светлинната мощност. Интеграцията на интелигентността и мрежата позволява на устройствата да комуникират помежду си, както и с централизирана система за управление. Платформата обработва данни, събрани от свързани осветителни възли и сензорни устройства и осигурява зоново управление на групи осветителни тела. Свързаната осветителна инфраструктура драстично намалява консумацията на енергия и осигурява повишен комфорт, здраве и производителност. shop.polarislighting.bg
DenicaTania
Нов
Нов
 
Мнения: 5
Регистриран на: 27 Фев 2021, 11:23


Назад към Малки обяви

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 гостаcron