Страница 1 от 1

Предлагам безплатно публикуване на ваши статии с линк в мой

МнениеПубликувано: 17 Фев 2020, 14:33
от Webber
Предлагам безплатно публикуване на ваши статии с линк в мой сайт с качествен домейн

Предлагам на всички колеги занимаващи се със SEO / уеб дизайн или бизнес собственици, които желаят могат да пускат при мен бизнес рекламни статии със ликнове абсолютно безплатно. Сайта беше с домейн prodavalnik.top който мигрирах към 5bg.top и не е загубл стойност, трафик и позиции, тъй като позлвах опцията с нови функции на Google Search. Статиите ви ще бъдат разпространени и в други сайтове и мои фейсбук страници като бонус.

Ще съм благодарен на всеки който изяви желание на обратен линк към 5bg.top и/или някакъв вид реклама по социални мрежи и т.н.
Изискванията са статията ви да бъде минимум 300 думи и 90 процента качество ( проверявам с advego plagiatus ). Можете да поставите до 2 линка в статията си, както и ваш линк с рекламен текст или нещо като рекламен банер да го наречем с вашия бизнес. Задължително прикачвайте изображение за статията, ако нямате ваше собствено, потърсете в гугъл изображение със свободен и безплатен лиценз.
Линковете и статиите до живот.

Ако нямате възможност да пишете статия или не можете, аз мога да ви подготвя такава. В такъв случай, при желание се свържете с мен.

За да ползвате услугата, първо се регистрирайте от ==>> ТУК <<==, след което ми пишете ЛС със текстово съдържание: вашие имейл с който сте се регистрирали в сайта, след което аз ще активирам профила ви и ще ви върна отговор че можете да пускате статии вече.

Ако не желаете да се регистриате ми пишете ЛС като прикачите zip архив включващ статията ви написана на word и изображението към нея.

Re: Предлагам безплатно публикуване на ваши статии с линк в

МнениеПубликувано: 29 Окт 2020, 14:11
от siyana
Привет,
В сила ли е предложението към днешна дата?

Re: Предлагам безплатно публикуване на ваши статии с линк в

МнениеПубликувано: 06 Мар 2021, 08:54
от i_mitkov
И аз исках това да питам, то като цяло един приятел си развива сайта за стоматология и ме питаше дали знам някъде да се публикува, сайта му е https://www.citydentalstudio.com/.