Предлагаме кокосово масло с произход Филипините. То е доказано като чудесен продукт за кулинарията, поради високата си температура на задимяване, подходящо е за пържене, печене, а дори и за заместител на краве масло, защото в него няма лактоза и казаин. Освен в кухнята, кокосовото масло е установено че има и приложение в козметиката, ето и някои от приложенията му там:
- подходящо е за косата под формата на маска, която увеличава еластичността
- овлажнява и подхранва кожата
- подпомага за храносмилането, то съдържа антимикробни свойства, които могат да помогнат в борбата с дразненето и инфекцията в червата от Candida.
- поддържа имунната система - средно верижните триглицериди: включително лауринова киселина, капринова киселина и каприлова киселина) имат противогъбични, антибактериални и антивирусни свойства

