Юридически консултации - изцяло онлайн

Предлагане и търсене на работа. Обучение и курсове. Оферти, услуги, помощ за бизнеса и др.

Юридически консултации - изцяло онлайн

Мнениеот georgi.hristovvv » 09 Юни 2020, 12:08

Здравейте! С голяма радост споделям, че един отдавна планиран проект е вече реализиран. Благодарение на него повече хора ще имат по-лесен достъп до адвокатски услуги.
През http://onlineconsulting.bg може да използвате услуги като регистрация на търговско дружество, вписване на промени в търговско дружество, обжалване на актове и наказателни постановления, проучване на недвижим имот, изцяло онлайн, без да е необходимо да посещавате офиса ни! През платформата има и опция за бърза заявка за онлайн консултация с адвокат, като 24 ч. след изпращането й, може да се осъществи изцяло по телефон или по друг най-удобен начин с подготвено становище и съдействие за защита на правния интерес в конкретната ситуация.
С правно съдействие, което е достъпно онлайн по всяко време, е много по-лесно да се обслужват и корпоративни клиенти. Практиката ми показа, че много малки и средни предприятия не знаят към кого да се обърнат, когато имат нужда от юридически съвет или консултация. Рядко се говори и за защита на кредитори от некоректни платци, но особено покрай извънредната обстановка и съпътстващите финансови последици, събирането на дългове е чест проблем. За тези и други юридически проблеми мога да предложа абонаментно обслужване на малки и средни предприятия, които да разчитат на професионална помощ през цялото време.
С удоволствие ще помагам на колеги от форума!
Може да разгледате и фейсбук страницата тук: https://www.facebook.com/onlineconsulting.bg/
georgi.hristovvv
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 09 Юни 2020, 12:02


Назад към Малки обяви

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron