Знаете ли какво е Pi Network?

Предлагане и търсене на работа. Обучение и курсове. Оферти, услуги, помощ за бизнеса и др.

Знаете ли какво е Pi Network?

Мнениеот Nemo » 11 Апр 2021, 00:23

Здравейте,


Искам да ви запозная с един сравнително нов проект, в който можете да се включите напълно Безплатно - и да спечелите реални пари след определено време.
Pi(Пи, π) Network е нова цифрова валута(скоро и криптовалута) за, както и от, обикновените хора, която можете да „добивате“ (или да печелите) от телефона си. Криптовалутите са нова форма на дигитални пари, които се поддържат и осигуряват от общност, вместо от правителства или банки. Днес можете да добивате (или печелите) Pi, като помагате за осигуряването на валутата и като разраствате доверената мрежа на Pi. Докато повечето криптовалути (като Bitcoin) са много трудни за използване и достъп от обикновените хора, идеята на Pi е да е лесна за използване и достъпна за всички.
Точно защото е така иновативна и достъпна и предвещават голям успех.
Експертите на крипто пазарите предричат начална цената на 1 койн в началото на 2022 когато валутата излезе на пазара да е между 0.4$ - 1$, а до 2024 да достигне 100$.

Това приложение, налично в Google Play и App Store, Ви позволява да печелите Pi, като правите прости приноси в общността на Pi. Колкото повече допринасяте, толкова повече Pi печелите. За да започнете да печелите Pi, проверявайте на всеки 24 часа и натискайте бутона тип „светкавица“, за да започнете да копаете. След като копаете, можете да увеличите почасовата си ставка, като поканите доверени приятели и семейство да се присъединят към общността. След 3 дни добив можете да увеличите печалбите си повече, като изградите своя кръг за сигурност, което допринася за цялостната сигурност на мрежата. Имайте предвид, че по-ранните членове на мрежата добиват по-високо от тези, които идват след тях.
За участие в проекта се влиза само чрез покана от член - моят код за покана е:

NikolayGogoff

https://minepi.com/NikolayGogoff

Можете да прочетете повече за Pi Network в Гугъл или Ютуб.
Апликацията е свалена над 10 млн пъти .

След регистрация с моят код, аз и Вие ще получим по 1 монета подарък.

Успех!
Nemo
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 10 Апр 2021, 23:46


Назад към Малки обяви

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron