Имам спешно питане

Тук се обсъждат въпроси, свързани с работата на форума.

Имам спешно питане

Мнениеот apostol » 23 Ное 2008, 18:41

Не мога да внеса поправки и допълнения в профила си. Появява се стандартен отговор, че е допусната грешка. Но аз мисля, че не правя грешки. Каква е тази работа?

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот berov » 23 Ное 2008, 19:05

Не те разбирам -> не мога да ти дам отговор ...
Аватар
berov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Имам спешно питане

Мнениеот karierist » 24 Ное 2008, 12:27

apostol написа:Не мога да внеса поправки и допълнения в профила си. Появява се стандартен отговор, че е допусната грешка. Но аз мисля, че не правя грешки. Каква е тази работа?

Моля, напишете ми лично съобщение. Посочете точно, какво правите и какъв отговор получавате. Не би трябвало да имате проблем.
Аватар
karierist
Site Admin
Site Admin

Мнениеот _bioHAZArd_ » 02 Дек 2008, 22:11

Между другото, аз също имам проблем с профила. Опитвам се да си добавя подпис, а получавам таиз грешка: Anti Robotic Register Validation Error
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот berov » 02 Дек 2008, 23:40

Проблемът идва от инсталирания мод за ботове (Anti Robotic Registration Flood).

Към администраторите:
Код за потвърждение: Избери целия код
# Отворете
# : includes/functions_post.php
#

#
# Намерете:
#
      $sql = ( $row = $db->sql_fetchrow($result) ) ? "UPDATE " . POSTS_EDIT_TABLE . " SET post_edit_count = post_edit_count + 1, post_edit_time = $current_time WHERE post_id = $post_id AND user_id = " . $userdata['user_id'] : "INSERT INTO " . POSTS_EDIT_TABLE . " (post_id, user_id, post_edit_count, post_edit_time) VALUES ($post_id, " . $userdata['user_id'] . ", post_edit_count = 1, post_edit_time = $current_time)";

#
# Заместете го с:
#
      $sql = ( $row = $db->sql_fetchrow($result) ) ? "UPDATE " . POSTS_EDIT_TABLE . " SET post_edit_count = post_edit_count + 1, post_edit_time = $current_time WHERE post_id = $post_id AND user_id = " . $userdata['user_id'] : "INSERT INTO " . POSTS_EDIT_TABLE . " (post_id, user_id, post_edit_count, post_edit_time) VALUES ($post_id, " . $userdata['user_id'] . ", 1, $current_time)";
Аватар
berov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Администрация на форума