Към кого да се обърна?

Въпроси всякакви - отговори полезни.

Към кого да се обърна?

Мнениеот Гост » 28 Юни 2010, 11:59

В последно време в главата ми се въртят какви ли не идеи за бизнес и за изкарване на доход. Проблема е че може би както по-голямата час от хората в България нямам възможост за големи начални разходи.
Последната идея която ми хрумна е да проектирам детски стоки. Имам няколко идеи и по това което гледх в интернет не намерих подобни стоки да се предлагат. Въпросите ми са някой знае ли къде мога да проверя освен в интернет дали идеите ми са уникални и към кои фирми мога да се обърна с готов проект, като проекта ще е само на хартия и с примерен макет? Някой знае ли каква е процедурата, за да не ме изпързалят и някой да си присвои идеите ми? Също така се интересувам от мнения има ли перспектива тази моя идея и възможно ли е да се осъществи.
Благодаря предварително!
Гост

Мнениеот nedka27 » 28 Юни 2010, 14:31

Здравейте, често получавам на имейла си съобщения с предложения за защита на интелектуалната собственост.Този линк е прикрепен към имейла http://www.ipr.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3.Пак казвам, обаче че това е съобщение, от коета аз лично никога не съм се възползвала и нямам впечатления и опит от работата с тази фирма.Разгледайте може да намерите това което търсите.

Желая успех!
nedka27
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Гост » 28 Юни 2010, 17:19

Благодаря много, ще разгледам.
Гост

Назад към Практически съвети на Кариеристката Кака Мара