Благодаря Ви, че толкова бързо се отзовахте, Илияна!
Такаа... по ирония на съдбата трябва до края на месец декември да съм написала курсова работа на тема "Бизнес съвещания" И... !!! шефът преди няколко дни ми каза: "Трябва да организираме едно
хубавко съвещание с всички ръководни органи на моите обекти!
Нали ще се погрижиш?" И аз отговарям:"разбира се!"
Шефът иска съвещанието да е в началото на 2008г(може би средата на януари).
Да поясня: става въпрос за голяма туристическа верига(няма да спомена името за сега), от хотели, ресторанти, туристическа агенция и т.н. Домакините ще бъдем ние - най-вероятно ще ползваме някой от хотелите ни на Черноморието.
А аз, аз съм се набутала между шамарите, както се казва! Немога да повярвам, че ми се случва наведнъж. Искаше ми се поне в една от сферите ми на дейност да е имало съвещание за да знам какво да правя.
Сега се чудя имали делови съвещания, които се свикват по нарядко(само с ръководните органи) и такива, които са работни, т.е. свикват се често със служителите на дадена фирма. Търся инфо в Интернет и нищо не намирам. А пък от друга страна и в проклетия университет само ни казаха темата и никакви насоки.....
Ето как за първи път висшето ни образование щеше да се припокрие с реалната бизнес обстановка, но.... не става така лесно май!