Подарък за рожден ден

Въпроси всякакви - отговори полезни.

Подарък за рожден ден

Мнениеот BandiTa » 10 Сеп 2019, 09:23

Братовчед ми е много запален на тема фитнес. Скоро има рожден ден и след дълго мислене какво да му купим решихме да му вземем някакви добавки. Не разбирам много и не икам да се изложа. Можете ли да ми препоръчате какво и от къде да му взеза?
BandiTa
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Подарък за рожден ден

Мнениеот Marietta » 10 Сеп 2019, 19:18

Доста добра идея за подарък! Мисля съм, че ще остане доволен! Особено ако ме послушаш и поръчате добавките от biotica. Един треньор ми препоръча сайта и продуктите се оказаха наистина много качествени. Виж още в сайта ;)
Аватар
Marietta
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот cyberpunk00 » 13 Сеп 2020, 19:07

Значи щом е запален по фитнеса може и нещо по-полезно да му се предвиди. Например едни хубави спортни мъжки обувки от обувки бг. Там хубавото е, че дори да не успеете да познаете номера му ще е много лесно да ги замените после, така че смело.
cyberpunk00
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот stambolieva » 08 Мар 2021, 16:21

Можете да му вземете ръчно изработен подарък, който да е изцяло персонализиран само за него. Ние на един колега, който имаше юбилей му взехме един сервиз от 2 чаши за вино с един декантер, които бяха ръчно изрисувани и с написано персонализирано желание. Той много го хареса и каза, че всеки път, когато го види се сеща за този повод. Това е нещо малко, но със сигурност е по-добре от всички банални клишета като парфюми или козметика.
Аватар
stambolieva
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Практически съвети на Кариеристката Кака Мара