Курсове по програмиране

Въпроси всякакви - отговори полезни.

Курсове по програмиране

Мнениеот Kyojin » 15 Фев 2023, 12:24

Привет! Много се двуомя дали да уча Java или Python. Вие какво мислите? Кой език има по-голямо бъдеще? Къде мога да получа качествено обучение?
Аватар
Kyojin
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Курсове по програмиране

Мнениеот BandiTa » 15 Фев 2023, 22:20

Привет! Според мен Python набира все повече популярност, особено сега с нашумяването на изкуствения интелект покрай Chat GPT мисля че това е бъдещето. Аз се учих в code academy и много бързо успях да си намеря работа след това. Ето от тук можеш да им разгледаш сайта. Побързай, скоро започва нов курс!
BandiTa
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Kyojin » 15 Фев 2023, 22:59

Така е, изкуственият интелект набра много популярност в последните години. И аз сякаш клоних към Пайтън, но сега и ти като каза... Мерси! :D
Аватар
Kyojin
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот m.georgieva » 21 Фев 2023, 09:13

Според мен учи от Udemy. Гледай рейтингите на преподавателите. И ако не знаеш английски има автоматичен превод на български език. Ако държиш на български курс - Софтуни или Телерик.
m.georgieva
Нов
Нов

Мнениеот BandiTa » 28 Фев 2023, 15:30

Първо, преводът в Udemi е все едно от гугъл преводача, губи се смисълът и не можеш да проследиш мисълта на преподавателя. За СофтУни и Телерик не мога да кажа нищо, понеже не съм използвал техни материали. Споделям личният си опит с codeacademy и наистина мога да кажа че съм много доволен от цялостната им програма. Човек обаче не трябва да спира да се учи и да се развива.
BandiTa
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Иво Маринов » 01 Мар 2023, 11:13

Здравей! Аз уча JavaScript и React. Можеш да учиш от Udemy, Софтуни, YouTube. Много материали има за четене, стига да ти се учи.
Иво Маринов
Нов
Нов

Назад към Практически съвети на Кариеристката Кака Мара