Искам да ми обясните как мога да получа кредит за бизнес

Въпроси всякакви - отговори полезни.

Искам да ми обясните как мога да получа кредит за бизнес

Мнениеот Кака Мара » 14 Мар 2008, 03:09

Здравейте :) значи заинтересовах се по вашта тема за кредитирането за стартиращ бизнес. Аз съм на 18 години и мисля тази година да започна свои собствен бизнес с продаване на понички на плажа. Искам да ми обясните как мога да получа този кредит. Трябва ли да залагам имоти и така нататък защото имам доста имоти и това не ме затруднява :)

Kristian

------------------ ---------------------------------

Здравей, Kristian!

Кредитирането на бизнес се извършва от банките. За да получиш кредит трябва да се обърнеш лично в банката, предлагаща кредитиране /няма да посочвам конкретните банки, за да не им правя реклама, но мога да кажа, че практически всяка банка предлага възможности за кредитиране на бизнес/.

Условията, при които се дава кредит са различни в зависимост от конкретните банки и програми за кредитиране. Предполагам, че фактът, че имаш имоти, те улеснява, защото нямаш проблем с обезпечаването на кредита. Но, трябва да си готова, че ще ти поискат да представиш бизнесплан, за да можеш да покажеш, какво ще правиш с парите, които ще взимаш от банката.

Програмата, която те заинтересува в Кариерист-Собствен бизнес, сигурно е Гаранционен фонд за микрокредитиране. Чрез тази програма можеш да получиш добра безплатна бизнес-консултация за начина да вземеш кредит в банка. За да намериш консултант по тази програма, трябва да се обърнеш в най-близкото бюро по труда и да питаш, къде се намира консултантът.

Успех!
Никога не е късно да направите кариера!
www.karierist.com
Аватар
Кака Мара
Модератор
Модератор

Назад към Практически съвети на Кариеристката Кака Мара