Как да напиша официално/делово писмо

Въпроси всякакви - отговори полезни.

Как да напиша официално/делово писмо

Мнениеот timea » 01 Авг 2008, 10:45

Здравейте,радвам се да Ви пиша! Нуждая се от вашата помощ. Задачата ми е да напиша делово писмо до фирма и да го пратя по Е-mail. Целта на писмото е представяне на ,,моята,, фирма и предложение за съвместна работа. Като другата страна ще трябва да прочете и евентуално да се съгласи за бъдещи бизнес отношения. Но незнам как се пишат официално/делови писма. Сроковете ме притискат,а аз се наех вече с тази отговорност. Ще съм Ви безкрайно благодарна,ако ми обърнете внимание и ми помогнете!!!
timea
Нов
Нов

Интересно е

Мнениеот elisa » 05 Авг 2008, 10:36

Здравейте,
Отскоро и аз се занимавам с това. Доста четох. Има литератра по въпроса, но трябва и да се импровизира, защото ако следвате моделите стриктно, ставате скучни.
Какъв е бизнеса Ви? Ще Ви изпратя примерно писмо, според това до което стигнах аз.
elisa
Нов
Нов

официално писмо

Мнениеот krasi81 » 27 Окт 2008, 14:34

Здравейте,

И на мен ми се налага от време на време да изпращам такива писма.Ще бъда много благодарен ако може да дадете някакъв пример,защото много се колебая.
krasi81
Нов
Нов

делово писмо

Мнениеот krasi81 » 19 Ное 2008, 08:14

Привет,на никой ли не му се налагало да пише такова писмо или никой не знае как се пише.Толкова много разгледали темата ,а нито един отговор. :?
krasi81
Нов
Нов

Назад към Практически съвети на Кариеристката Кака Мара