Ефективна реклама - незабавен успех!

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Ефективна реклама - незабавен успех!

Мнениеот apostol » 08 Сеп 2008, 03:35

ЕФЕКТИВНА РЕКЛАМА- НЕЗАБАВЕН УСПЕХ


За много посткомунистически тъпанари думата „реклама” и до ден днешен е мръсна дума. Истината обаче е, че рекламата е кръвоносната система на икономиката. Без реклама няма бизнес, няма индустрия, няма прогрес!

Това важи, разбира се, и за Интернет бизнеса. Джей Левинсън, бащата на „герила маркетинга” пише: „Създаването на един сайт само по себе си нищо не означава. Все едно да махаш на непознати хора в тъмнината.”Джей Левинсън твърди обаче и нещо друго, което е не по- малко вярно: „Сайтът е самотен остров. Рекламата е средството, което хвърля златни мостове между сайта и потенциалните потребители!”

Нека на това място да се върнем назад в историята. Хенри Форд е обичал да казва: „Най- много печелят онези, които най- много рекламират!” Това е вярно, знам го от личен опит!
Да продължим с Форд, бащата на индустриалната ера. Пословично е неговото изявление: „Когато спечеля 100 долара, аз веднага заделям 90 долара за реклама.”

Тери Дийн, най- младият Интернет милионер, твърди в книгата си “Unlimited Traffic”, че съществуват 55 начина за популяризирането на един комерсиален сайт. Добрата новина е тази, че повечето от тези методи са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ!
Дийн твърди също така, че чрез постоянното прилагане на 7- 8 от тези методи вие ще можете да се задържите трайно на пазара.

От моята дългогодишна практика научих, че постоянното, упорито и настойчиво прилагане на 11 метода за популяризация, наложи моите комерсиалните сайтове и ги изкара на челни позиции в Google. Да, интелектът и образованието не винаги печелят, но ПОСТОЯНСТВОТО ВИНАГИ печели!

Аз използвах споменатите 11 метода едновременно, паралелно. Защото една лястовичка пролет не прави. Това е много, много вярно и важи с пълна сила при прилагането на всички рекламни кампании!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Мнениеот zubeid » 08 Сеп 2008, 21:18

Много полезна статия, няма що. :wink: Няма ли да споделите с нас поне един от тези 11 метода? Или задължително трябва да посетим сайта ви? :wink:
Аз съм кариерист! И не ми е срам да го призная.
Аватар
zubeid
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 58
Регистриран на: 09 Яну 2007, 17:08

Посещението не помага

Мнениеот apostol » 19 Сеп 2008, 15:54

Това българите са неспасяме бунаци. А бе, аланкоолу, ти не разбра ли, че безплатни закуски има само в капаните за мишки?!
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта