Luminosa написа:Може би ... ако ... може би ... ако ... !
Кака Мара написа:Luminosa написа:Може би ... ако ... може би ... ако ... !
Сигурна съм, че е възможно да се намери спонсор точно по този начин! Те, спонсорите, също са хора и освен това непрекъснато търсят къде да си инвестират парите. Защо да не ги инвестират в талантлив човек с добра идея?
Luminosa написа:Много е важно да попаднеш на правилното място, с правилните хора!
atalak написа:Не съм печелил пари от интернет досега, но живо се интересувам. Мога да споделя някои няща, които съм забелязал до момента и се стремя да приложа разбира се
Ilijana написа:Здравей, atalak! Добре дошъл на форума!atalak написа:Не съм печелил пари от интернет досега, но живо се интересувам. Мога да споделя някои няща, които съм забелязал до момента и се стремя да приложа разбира се
Много ще се радваме да споделиш своят опит! И ние си споделяме, какво-то можем и знаем.
Тук, разбира се, не можеш да рекламираш сайта си, но все пак, би ли споделил отдавно ли се занимаваш с сайтове?
За екипа - и аз смятам, че е много важно хората които работят заедно да споделят обща идея и да се подкрепят. Но, трябва да има добър лидер на екипа. Ти как смяташ?
atalak написа: Онова, което ми доставя удоволствие е да рекламирам и продавам готов продукт или услуга, която да е основана на интернет сайт.
Истината е, че в днешно време не са важни толкова задълбочените познания по езици за програмиране или дизайн колкото познанията по SEO и интернет маркетинг, генериращ трафик.
atalak написа:Сайтът на karierist.com примерно е СТРАХОТЕН. Забелязва се желанието, с което е правен. Особено ми харесва разделението между кариера и бизнес. От дизайн не разбирам, но като average user се справям много добре в навигацията на менютата.
atalak написа: Има, разбира се, какво още да се желае. Примерно, може да се направи един RSS feed или просто една база данни с потребители, които да се регистрират да получават бюлетин с последните новини
atalak написа:Има и едно нещо, което ми се вижда малко странно. Миналата седмица четох в Стандарт, че 70% от младите хора поставят най-висок приоритет в живота си на парите и успеха. Независимо, че това може да го види всеки нормален човек се чудя как karierist.com има едва 250 уникални посетители дневно и едва 120 регистрирали се във форума...
Смяташ ли, че може да се печели в интернет?
atalak написа:Тоест нямаме фирма, а само сайт с домейн, с който ще изкарваме парите
atalak написа:Забелязвам,че с навлизането на блоговете, CMS и множеството улесняващи създаването на сайтове системи и популяризирането на разплащателни възможности като PPC,affiliate и др,определено могат да се изкарат пари от интернет, и то с не-голям начален капитал.
Лично според мен, обаче това не е достатъчно основание дейността да се нарече бизнес или работа, тъй като колкото и средства да докарва сайтът или системата възвращаемостта на инвестициите сравнена с отделеното време не е достатъна (поне по мои наблюдения).
Отделен въпрос е ако дадена фирма продава продукт и в допълнение използва интернет като място за реклама и средство за привличане на нови клиенти. Тогва съчетание интернет-пари умножава положителните резултати и вече мога да нарека бизнес
Ето че и аз се отнесох. С едно изречение: Да, могат да се изкарат пари от интернет, но трудно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта