В интернет има много пари, въпросът е как ди вземем...

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Мнениеот atalak » 09 Сеп 2007, 18:48

Тоест нямаме фирма, а само сайт с домейн, с който ще изкарваме парите :-)

Като няма фирма или ЕТ, как се легализира печалбата? :D

Правим си сайтче (може и безплатно), описващо и пласиращо чужд продукт, купуваме домейн и хостинг и правим трафик. Посетителите купуват, а ние получаваме процент от продажбата по банкова сметка (може и лична). След това теглим без да сме юридическо лице.
(Между другото в една от статиите на сайта прочетох, че ЕТ не е юридическо лице, с което не съм много съгласен :-))

Тук наистина трябва да уточним. Съотношението инвестиции/печалба винаги е много зависимо от бизнесмена и неговите способности.
Какво е бизнес и какво не е зависи от това, как разбираме понятието "бизнес". Дейност с цел печалба? Дейност с цел печалба, когато пряката работа се извършва от нает персонал? Всякаква икономическа дейност? и т.н.
Фактът, че се занимаваш с нещо, което ти е интересно и по една случайност ти носи доход, трябва ли да се смята за бизнес или за хоби? :D

Какво точно е бизнес? Мога да дам своя дефиниция, но тя едва ли е толкова важна. Според мен важното за дискусията е, че ако човек иска да се докосне до "парите в интернет" трябва да отдели наистина много време и усилия, които може да вложи и в реалното развитие на бизнес с участието и на други хора.
(поне според мен де независимо от нуждата за по-голям начален капитал)
:-)
Страшно ми е интересно да се науча повече за това какво всъщност е да имаш собствена фирма. Вече доста време търся организация, клуб или просто някаква институция, която предоставя курсове или преподава изкуството предприемачество, но, уви единственото по-съществено, което съм намерил е Junior Achievement Buglaria и леко съжалявам, че вече не съм ученик, а студент, който тепърва ще се бори за степен инженер-бакалавър...
Успех!
atalak
Нов
Нов

Мнениеот Kolef1 » 02 Ное 2007, 05:11

atalak написа:
Тоест нямаме фирма, а само сайт с домейн, с който ще изкарваме парите :-)

Като няма фирма или ЕТ, как се легализира печалбата? :D

Правим си сайтче (може и безплатно), описващо и пласиращо чужд продукт, купуваме домейн и хостинг и правим трафик. Посетителите купуват, а ние получаваме процент от продажбата по банкова сметка (може и лична). След това теглим без да сме юридическо лице.
(Между другото в една от статиите на сайта прочетох, че ЕТ не е юридическо лице, с което не съм много съгласен :-))

Тук наистина трябва да уточним. Съотношението инвестиции/печалба винаги е много зависимо от бизнесмена и неговите способности.
Какво е бизнес и какво не е зависи от това, как разбираме понятието "бизнес". Дейност с цел печалба? Дейност с цел печалба, когато пряката работа се извършва от нает персонал? Всякаква икономическа дейност? и т.н.
Фактът, че се занимаваш с нещо, което ти е интересно и по една случайност ти носи доход, трябва ли да се смята за бизнес или за хоби? :D

Какво точно е бизнес? Мога да дам своя дефиниция, но тя едва ли е толкова важна. Според мен важното за дискусията е, че ако човек иска да се докосне до "парите в интернет" трябва да отдели наистина много време и усилия, които може да вложи и в реалното развитие на бизнес с участието и на други хора.
Страшно ми е интересно да се науча повече за това какво всъщност е да имаш собствена фирма. Вече доста време търся организация, клуб или просто някаква институция, която предоставя курсове или преподава изкуството предприемачество, но, уви единственото по-съществено, което съм намерил е Junior Achievement Buglaria и леко съжалявам, че вече не съм ученик, а студент, който тепърва ще се бори за степен инженер-бакалавър...

Ето един начин да спечелите много пари от Интернет
http://www.silentprofitmachine.com/?affid=2918
Kolef1
Нов
Нов

Мнениеот Kolef1 » 02 Ное 2007, 05:14

Luminosa написа:Мислиш ли, че ако някой знае как се взимат големите пари - ще седне да споделя тук, във виртуалното пространство?! :wink:
Трябва да е някакъв рядък вид алтруист ... като мен между другото! :lol:

Освен този начин, друг не знам. Щракни на линка http://www.silentprofitmachine.com/?affid=2918
Kolef1
Нов
Нов

Re: В интернет има много пари, въпросът е как ди вземем...

Мнениеот Kolef1 » 02 Ное 2007, 05:19

mi_9 написа:От известно време се замислям да започна бизнес в интернет. Мисля, че там са големите печалби, но трябва да знаеш как да ги вземеш. Някой да сподели тайната? :wink:

Освен този начин, друг не знам. Щракни на линка http://www.silentprofitmachine.com/?affid=2918
Kolef1
Нов
Нов

Мнениеот Ilijana » 02 Ное 2007, 13:56

Здравей, Kolef1! Добре дошъл във форума! :D

Kolef1 написа:Какво точно е бизнес? Мога да дам своя дефиниция, но тя едва ли е толкова важна. Според мен важното за дискусията е, че ако човек иска да се докосне до "парите в интернет" трябва да отдели наистина много време и усилия, които може да вложи и в реалното развитие на бизнес с участието и на други хора.

Напълно съм съгласна с теб! Много хора мислят, че има възможност да се изкарват лесни пари в интернет, но истината е друга - трябва да вложиш много труд. След това вече можеш да се поотпуснеш и да се радваш на някакви печалби. Но, без да вложиш усилия нищо не става. И учатието на други кадърни хора също е от значение.

Kolef1 написа:Страшно ми е интересно да се науча повече за това какво всъщност е да имаш собствена фирма. Вече доста време търся организация, клуб или просто някаква институция, която предоставя курсове или преподава изкуството предприемачество, но, уви единственото по-съществено, което съм намерил е Junior Achievement Buglaria и леко съжалявам, че вече не съм ученик, а студент, който тепърва ще се бори за степен инженер-бакалавър...

Май е време да започнем нова тема "Къде можем да се научим да правим собствен бизнес?"
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Аз с това се препитавам - уча хората да печелят от Мрежата

Мнениеот apostol » 20 Дек 2007, 17:39

От 1985 година се занимавам професионално с маркетинг. От 2004 година преподавам Интернет маркетинг. Създадох дори и комерсиален сайт. От него всеки, абсолютно всеки може да се запише за индивидуално обучение.
Бързам да ви уверя, че аз винаги и постоянно съм на ваше разположение.

С уважение:

Апостол Апостолов

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Нпреодолимо препятствие

Мнениеот apostol » 27 Авг 2009, 08:49

Ако искате да печелите от Интернет, трябва преди всичко да изучите изоснови Интернет маркетинга. Защото от нищо нещо не става.

В момента в България 4 души преподават Интернет маркетинг. Аз съм един от тях. Всеки може да се запише в курса ми по Интернет маркетинг от моя сайт за Интернет маркетинг.

Ще споделя опита си с вас, защото аз вече 6 години печеля доста сериозни пари от Мрежата. А това е така, защото години наред съм изучавал и маркетинга, и Интернет маркетинга.

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист

здравейте

Мнениеот lilia03 » 17 Ное 2009, 19:20

Здравейте
опитжам се от скоро да се занимавам с клик саитове. Попаднах на ниакои саитове който ми пла6тат по 1$ и повече. Някои да е работил с следния саит:http://www.enrichptc.com/ Молиа кажете ми как мога да изискам плащане от този саит.
lilia_03
lilia03
Нов
Нов

Предишна

Назад към Бизнес в Интернет