Едно съвременно чудо

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Едно съвременно чудо

Мнениеот apostol » 23 Ное 2008, 18:38

ФЕНОМЕНЪТ, НАРЕЧЕН Е- КНИГАКато автор на 17 книги, отпечатани на хартиен носител, аз вярвам, че този вид книжнина няма да изчезне. Защото това би означавало още по- голямо стесняване на опустелите духовни хоризонти. Без добрата стара книжка животът ни ще стане по- беден, по- глупав, по- сив...

Не може да се отрече обаче, че напоследък и електронните книги се радват на голям успех. Е- книгите от ден на ден стават все по- популярни и по- популярни. Това се дължи на няколко очевидни причини:

• Е- книгата притежава качества и свойства, които нито една друга медия не притежава- бързина, гъвкавост, ефективност, ниска цена. Защото е- книгите се произвеждат лесно и бързо. Разноските по тяхното производство са смешно ниски. Помислете: за създаването на една е- книга не е необходим издател, печатници, филми, хартия, мастило и пр.! Не е необходим дори и дистрибутор.

• Дистрибуцията на е- книгата е детински лесна в Мрежата. Освен това тя лесно може да се обновява, допълва разширява...

• Е- книгата може да бъде получена на секундата! Тя пристига в дома ти като прикрепен файл към един и- мейл. Няма нужда да се разкарваш до книжарницата или библиотеката, няма нужда да се ровиш из огромни каталози и информационни бюлетини. Сваляш си е- книгата от някой сайт или я получаваш по електронната поща. Толкоз!

• Е- книгите освен това са и интерактивни. Можеш да ги „оборудваш” със звукови ефекти или гласове, освен звука вече можеш да ги натруфиш и с видео- изображения. В това отношение възможностите са буквално безбрежни.

• Е книгите са по- трайни от хартиените си събратя. Можеш да ги свалиш на диск и да ги съхраняваш на много малка площ хилядолетия наред. Без да ги реставрираш непрекъснато, без да им обръщаш и най- малкото внимание.


Последно, но не най- маловажно: едно от феноменалните превъзходства на е- книгата се състои в това, че всеки един нас може да изпробва пазарния потенциал на определено издание, без да похарчи предварително и една стотинка за целта!
Аз знам какво говоря, защото истинският ми Интернет бизнес започна през далечната 2004 година и то с продажбата на моята първа е- книга „Отслабвайте ежедневно без усилия и диети”...

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Мнениеот delpx » 16 Ное 2009, 22:15

пич не те знам не те познавам но ти чета безмислено безумните теми и да ти кажа лудоста около мене се изразява в тебе. да не пиша грамотно като тебе ама определено правя доста по прилични сайтове от тебе. Всички разбрахме че имаш 3-4 сайта дето половината уеб мастери сме ги правили в час по трудово в средното. Искаш като се каже маркетинг всеки да се сеща за апостол ? не аз се сещам за цирка. като цяло обаче ме кефиш човек на колко си 45-50 и се занимаваш с подобни глупости евала че се издържаш от това да пишеш по форумите но мисля че си много далече от истината поне с около 15-20 г. В една от темите ти пишеше колко пари си изкарал от супер мега комерсиалният си сайт дето е феномен в цялата вселена а и от вън нея , аз съм просто момче със селски произход ама тука на село като доя кравите изкарвам повече от твоите сайтчета , да ми отслабне задника наушким или мислиси че имаш пачка ако можеш. Писна ми и то не само на мен да заливаш всичко с помията си.
delpx
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 44
Регистриран на: 15 Ное 2009, 20:10

Мнениеот apostol » 17 Фев 2010, 19:25

Ето че се появи поредният селски идиот на българското Интернет пространство.
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта