Страница 1 от 1

Интернет срещу престъпността

МнениеПубликувано: 09 Дек 2008, 05:28
от apostol
ИНТЕРНЕТ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТАЗнайно е, че много хора използват Интернет, за да намерят свои съученици от детството. Други пък търсят в Мрежата съдружници и съмишленици.

Защо и правоохранителните органи да не се възползват от тези ресурси, е казал неотдавна пред журналисти генералният секретар на Интерпол Роналд Нобъл. От изказването на Нобъл става също така ясно, че международната полицейска служба Интерпол ще използва все повече и повече ресурсите на социалните мрежи, за да разкрива престъпления.

Организацията обяви парньорство с най-популярния сайт за споделяне на видео - YouTube, съобщи неотдавна technews.bg.
Информация за престъпници, които са участвали в размириците в Руанда, например, се намира в сайтовете Facebook, MySpace и YouTube.

Интерпол издирва също неблагонадеждни граждани с помощта на Интернет. Чрез мониторинг на видеоуслугата YouTube специалистите са издирили и задържали двама особено опасни педофили.
В бъдеще Интерпол планира да използва социалните мрежи още по-интензивно в своите разследвания, са заявили представители на организацията на пресконференция в Република Южна Африка.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

МнениеПубликувано: 16 Ное 2009, 22:15
от delpx
пич не те знам не те познавам но ти чета безмислено безумните теми и да ти кажа лудоста около мене се изразява в тебе. да не пиша грамотно като тебе ама определено правя доста по прилични сайтове от тебе. Всички разбрахме че имаш 3-4 сайта дето половината уеб мастери сме ги правили в час по трудово в средното. Искаш като се каже маркетинг всеки да се сеща за апостол ? не аз се сещам за цирка. като цяло обаче ме кефиш човек на колко си 45-50 и се занимаваш с подобни глупости евала че се издържаш от това да пишеш по форумите но мисля че си много далече от истината поне с около 15-20 г. В една от темите ти пишеше колко пари си изкарал от супер мега комерсиалният си сайт дето е феномен в цялата вселена а и от вън нея , аз съм просто момче със селски произход ама тука на село като доя кравите изкарвам повече от твоите сайтчета , да ми отслабне задника наушким или мислиси че имаш пачка ако можеш. Писна ми и то не само на мен да заливаш всичко с помията си.

МнениеПубликувано: 17 Фев 2010, 19:25
от apostol
Ето че се появи поредният селски идиот на българското Интернет пространство.