Имам ли право...?

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Имам ли право...?

Мнениеот Гост » 04 Фев 2009, 23:45

Здравейте,
Искам да получа отговор на следния въпрос: Имам ли правото да направя форумен сайт посветен на известна марка, самсунг да речем, за обсъждане на продукти, ремонти сервизи, купува продава и т.н без разрешението на самсунг(в случая самсунг е само пример)? :roll:
И може ли марката да се съдържа под някаква форма в домейна?(например: forum-samsung.com)
Гост

Мнениеот Ilijana » 05 Фев 2009, 11:32

Може, разбира се, стига форумът да не прави впечатление на "фирмен", т.е. такъв, който се поддържа от самата фирма (не, че това изискване е задължително, но ако фирмата е голяма, а във форума ще се публикува някаква информация, която не харесва на самата фирма, то, евентоално, може да има някакъв проблем).

Името на домейна можеш да избереш, каквото харесваш и можеш да регистрираш. Така или иначе, мисля, че изборът на свободни домейни "около" известните марки, вече е малък.

Между другото, фенклубовете също имат право да живеят! :) Добре е за една фирма (човек) да има подкрепящ ги форум. :)
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Гост » 08 Фев 2009, 20:15

Това добре..... а ще мога ли да слагам там реклами на google, за които не може да се гарантира че няма да са на конкуренцията, или пък да използвам афилиейт и партньорски програми? :)
Гост

Да

Мнениеот eser » 13 Фев 2009, 18:14

Можеш.
Не се притеснявай.
Като стартираш форума пиши, в зависимост от платформата ще ти предложа бот за автоматично добавяне на "адсенс код" след всяка отворена тема.
Успех.
Дари добро, то ще ти се върне...
Аватар
eser
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Бизнес в Интернет