КУ- КУ

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

КУ- КУ

Мнениеот apostol » 04 Мар 2009, 04:48

ДЕФИНИЦИЯ НА ЕЖЕДНЕВНАТА ЛУДОСТВсички ние искаме да подобрим финансовото си състояние. Това е напълно естествено, в това няма нищо лошо. Обаче! За да получиш нещо, което нямаш, трябва да извършиш нещо, което никога не си вършил преди!

Повечето хора повтарят ЕЖЕДНЕВНО едни и същи действия, като очакват ТАКА да спечелят много пари. Ето това вече си е чиста проба лудост, защото, когато човек върши нещо отново и отново (и то по един и същи начин), той не бива да очаква крайният резултат от неговите действия да е по- добър или по- различен!

Няколко примера... Ако една работа ти носи определена заплата, то тази заплата ще си остане същата, колкото и често да повтаряш действията си на работното място. Много служители работят на едно и също място, като се надяват да стане някакво чудо и те изведнъж да се сдобият с повече пари. Да, ама не. Чудеса стават само в приказките.

Ако човек смени работното си място, той в най- добрия случай ще намери краткотрайно разрешение на един ТРАЕН проблем. Е да, можете да започнете работа на две места. Че и на три! Стига да имате сили за това.
Но вие трябва да знаете и да помните едно: да продаваш времето, което ти е отредено на този свят, за пари, е една много лоша идея. Ето това си е чиста проба ежедневна ЛУДОСТ!

Ако ви повишат заплатата, автоматично ще повишат и данъците ви. Успоредно с това неусетно ще нараснат и вашите разходи. Проблемът остава, а той е следният: как да инвестираш в себе си, като от тъмно до тъмно работиш за някаква фирма или за държавата? Защото инвестицията в самия теб е истинският изход от този налудничав лабиринт.


Всеки един от нас може да разсече този гордиев възел от раз. Изходът от цялата тази лудост в наши дни се нарича ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ. Когато човек работи за себе си, а не за другите, той е на правилния път. Защото така и само така той може да се развива, да подобрява качеството на своя бизнес, а оттам и качеството на живота си. В това се състои цялото величие на магията, наречена ИНТЕРНЕТ БИЗНЕС!


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта