Внимание! Нов вирус!

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Внимание! Нов вирус!

Мнениеот apostol » 31 Мар 2009, 09:26

ВНИМАНИЕ! НОВ ВИРУС!Водещи ИТ експерти предупреждават: на 1. 4. 2009 г. ще се активизира новата, много опасна версия на мрежовия червей Conficker, известен още като Downadup или Kido.
Според различни оценки на специалистите досега този червей е заразил от 3 до 9 милиона компютри по света!

Този, който вече е допуснал заразяване на своя компютър, не трябва да смята, че на 1 април го грози загуба на данни, кражба на пароли и финансова информация.
Очаква се просто значително да се увеличи изходящият интернет-трафик и забавяне на връзките в глобалната мрежа.
Тези и други подобни признаци могат да послужат като указание, че Conficker, по нареждане на неговите автори, ще започне да разпространява чрез вашите (и на милиони други включени компютри) спам, вируси и троянци.
Освен това операторите на този червей могат да използват мощностите на заразения компютър за атака на този или онзи уеб сайт.

Експертите са уверени, че независимо от всички предупреждения, в Мрежата винаги ще се намерят група потребители, които нищо не са чули и не са готови да чуят. Те така и няма да намерят време да се занимаят със своевременната защита на своя компютър.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Мнениеот delpx » 16 Ное 2009, 22:15

пич не те знам не те познавам но ти чета безмислено безумните теми и да ти кажа лудоста около мене се изразява в тебе. да не пиша грамотно като тебе ама определено правя доста по прилични сайтове от тебе. Всички разбрахме че имаш 3-4 сайта дето половината уеб мастери сме ги правили в час по трудово в средното. Искаш като се каже маркетинг всеки да се сеща за апостол ? не аз се сещам за цирка. като цяло обаче ме кефиш човек на колко си 45-50 и се занимаваш с подобни глупости евала че се издържаш от това да пишеш по форумите но мисля че си много далече от истината поне с около 15-20 г. В една от темите ти пишеше колко пари си изкарал от супер мега комерсиалният си сайт дето е феномен в цялата вселена а и от вън нея , аз съм просто момче със селски произход ама тука на село като доя кравите изкарвам повече от твоите сайтчета , да ми отслабне задника наушким или мислиси че имаш пачка ако можеш. Писна ми и то не само на мен да заливаш всичко с помията си.пич не те знам не те познавам но ти чета безмислено безумните теми и да ти кажа лудоста около мене се изразява в тебе. да не пиша грамотно като тебе ама определено правя доста по прилични сайтове от тебе. Всички разбрахме че имаш 3-4 сайта дето половината уеб мастери сме ги правили в час по трудово в средното. Искаш като се каже маркетинг всеки да се сеща за апостол ? не аз се сещам за цирка. като цяло обаче ме кефиш човек на колко си 45-50 и се занимаваш с подобни глупости евала че се издържаш от това да пишеш по форумите но мисля че си много далече от истината поне с около 15-20 г. В една от темите ти пишеше колко пари си изкарал от супер мега комерсиалният си сайт дето е феномен в цялата вселена а и от вън нея , аз съм просто момче със селски произход ама тука на село като доя кравите изкарвам повече от твоите сайтчета , да ми отслабне задника наушким или мислиси че имаш пачка ако можеш. Писна ми и то не само на мен да заливаш всичко с помията си.
delpx
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 44
Регистриран на: 15 Ное 2009, 20:10

Мнениеот apostol » 17 Фев 2010, 19:26

Ето че се появи поредният селски идиот на българското Интернет пространство.
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron